Doping și apă rece

Doping și apă rece
Foto: unsplash.com
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Constanța rămâne fără apă caldă și căldură. Asta le mai lipsea concitadinilor Simonei. Sau poate că subiectul care a cuprins întreaga lume a sportului le va servi drept perdea de fum, diversiune. Altfel te speli cu apă sleită când te simți nevoit (cine te obligă?) să și comentezi chestiuni pe marginea cărora nu cunoști mare lucru...

* Anumiți specialiști care n-au somn anunță că vine Marea Apocalipsă a Îmbătrânirii care va duce la haos global. Iertare, nu pot fi găsit în culpă, încercați la doamna Delia, e mult mai în măsură să ofere explicații, eventual să se lamenteze.

* Un director al Direcţiei de Întreţinere Drumuri Naţionale şi Autostrăzi din cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a fost reținut din cauza unei șpăgi de toată jena. Pentru că s-a lăsat mânjit cu doar 10.000 de lei (undeva pe aici gravitează suma), merită de la cinci ani în sus. Cu confetti.

* Dacă aș fi râs de Djokovici că e ținut ca un câine la granița Australiei, acum mi-aș fi luat o palmă zdravănă. Și aș fi întors și celălalt obraz, de pe interior în afară. Nole, celebrul tenismen, o susține pe Simona Halep în aproape imposibila luptă de a-și demonstra nevinovăția. Deh, a ieșit pozitivă la ambele probe. Insul ăsta, măscărit de lumea așa-zis bună, doar pentru că nu s-a vaccinat împotriva virusului planetei, ar fi putut să-și vadă de treabă, mai ales că a noastră îl certase public că nu-și dezvelește bicepsul. Vaccinarea nu era obligatorie, nici în Serbia, nici în România. De ce să-l iei la rost, mai ales că era ditamai campionul?! Acum, sportivul a coborât de pe statuia pe care își făcuseră nevoile diverși porumbei demni de ocară și de praștie și i-a transmis constănțencei că Asociaţiei Jucătorilor Profesionişti de Tenis, organizație fondată de însuși Novak, o susține pentru a-și demonstra nevinovăția. Caracterul vine cu prima doză, nu mai e nevoie de rapel.

* Sportiva română Maria Sava a cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial de fitness, la competiția care se desfășoară în Coreea de Sud. Așteptam de ani de zile o asemenea veste, cu toate că românul - o știi foarte bine, e cea mai întâlnită justificare - merge la sală "doar pentru mine".

Citit 873 ori Ultima modificare Luni, 24 Octombrie 2022 21:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.