Văcuţa mov şi boul bălţat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Aproape că uitasem să fiu tandru. Nu mai cochetasem de multă vreme cu acest sentiment arhaic şi ineficient. Noroc cu văcuţa mov de la televizor care m-a împins să gust din nou din cupa gingăşiei. Prin urmare, i-am zis de Sfintele Paşti netrebnicului care mi-a aruncat ditamai chiştocul de ţigară în cap când am trecut prin faţa blocului său.
* „Îndrăzneşte să fii tandru!” Ăsta-i sloganul buclucaş care îmi oferă ocazia de a mă uita cu alţi ochi la indivizii din politica românească. Până la urmă, de la văcuţa mov până la boul bălţat nu e cine ştie ce distanţă…
* Am o întrebare la rubrica „Poşta redacţiei”, dacă se poate: se pune problema ca micii intelectuali care n-au luat Bacul să poată intra la facultate. Să însemne că, în acest context, domnul Marian Vanghelie şi-ar putea susţine doctoratul?
* De fapt, umblă vorba că distinsul primar de sector a renunţat la ideea de a-şi susţine doctoratul. Îi este teamă ca, în funcţie de medie, să nu se aleagă cu distincţia de asistent sau infirmier.
* Domnişoara Daniela Crudu începe să aibă căutare peste hotare. Ungurii, de pildă, ar fi înnebuniţi după bustul bipedei care s-a lansat la o emisiune TV. E o bună ocazie de a scoate capul în Europa prin exportul de sâni, dar mă tem să nu fie pipăiţi şi opriţi la vamă sub pretextul că au fost crescuţi în laborator.
* Un ziar de scandal se întreabă pe prima pagină: „Ştefane, ce ai făcut cu blonda în apartament?” E vorba de sosia de România a lui Elvis Presley care, chipurile, ar fi petrecut c-o duduie misterioasă. Văzând-o (n-are rost să fac remarci nelalocul lor, aş fi un mizerabil), cred că pot să le ofer un răspuns băieţilor de la tabloidul cu pricina: Bănică Jr. şi necunoscuta par să fi bătut covoarele, să fi făcut sarmale, salată de bouef, ardei umpluţi şi plăcinte la cuptor. În cel mai rău caz, escorta l-a tuns în părţile esenţiale pe Fănică.
* Ieri dimineaţă, la Miercurea Ciuc, Topliţa şi Joseni s-au înregistrat minus două grade Celsius. Vestea bună este că nu mai avem caniculă. Aia proastă dăinuie: seceta e mai rea decât Boc. Nu se dă dusă.

Citit 1082 ori Ultima modificare Luni, 03 Octombrie 2011 12:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.