Miss Fata de la țară în Schengen

Miss Fata de la țară în Schengen
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Îmi place cum sună acest anunț al Comisiei Europene: România e pregătită să intre în Schengen și Uniunea Europeană e gata să o primească. Pare un crâmpei din show-ul de largă consumație "Miss Fata de la țară". Noi te primim, dar mai schimbă și tu hainele alea, ne-ai distrus orice vis erotic cu ia aia... Și nu e obligatoriu să te luăm acum, chiar nu mai ai loc la ai tăi? Ai încercat să te muți în camera de oaspeți?

* Lecție de spirit civic primită de la un clujean de rând. Insul a găsit pe stradă un portofel cu 2.900 de euro și l-a dus imediat la Poliție. Propun să fie numit ministru la Finanțe, cu toate că nici funcția de premier nu l-ar prinde foarte descoperit. Mă refer la tușa morală - ar fi prea sărac să negocieze cu regele Isărescu de la BNR, dar orișicât. Măcar ar încerca.

* Găsiți-i de muncă lui Ciolacu de la Buzău, că visează războaie și alte nenorociri! După momentul incendiar cu rachetele căzute din greșeală în Polonia, Marceluș cu bărbiță rebelă răcnea pe la televiziuni că trebuie activat nu-știu-care articol hotărât din Tratatul NATO. Cu toate că el are probleme serioase cu articolele nehotărâte (luați-i orice ieșire publică pentru a vedea cât de stăpân e pe propria limbă!). Nu știu alții cum sunt, vorba scriitorului, dar n-am chef să-mi văd copilul la oaste. Dacă Marceluș e dispus (nu știu dacă posedă urmași, nepoți, strănepoți etc), poate să și-l transfere într-una din țările beligerante.

* Ca să mă răcoresc, vă livrez o informație lejeră, de vară. Suporterii care vor să bea bere la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar vor plăti 70 de lei pe o singură halbă, echivalentul a 14 dolari. Scuza e facilă, mai ales pentru un român pățit: îmi pare rău, boss, dar nu beau bere iarna!

* Digi 24 anunță că Elon Musk îi amenință pe angajații Twitter: "Ori munciți la extrem, ori plecați acasă." Enunțul e universal, în locul lui Musk și al rețelei de socializare recent achiziționate de neobrăzatul care nu ne-a mai vizitat la Bran, poate fi trecut orice CEO de corporație. Și numele acesteia, evident. Doar n-o să credem că la hipermarket se stă pe telefoane și la țigară. Ah, ne e jenă să admitem, avem contracte de publicitate cu ei.

Citit 962 ori Ultima modificare Joi, 17 Noiembrie 2022 18:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.