Îmi iau licurici pentru blackout

Îmi iau licurici pentru blackout
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Întrebat despre riscul unui blackout în România, Raed Arafat a parat, ierta-mi-s-ar rima: "Mai degrabă vom avea probleme din cauza viscolului." Mereu s-a întâmplat pe dos, așadar voi pleca la cules de licurici.

* Un fost interlop a ajuns profesor de matematică într-un liceu din Turda. E o notă bună pentru falia socială de care scrie presa, pe care o cunoaște bine și Poliția, dar căreia nu i s-a identificat schema pentru extincție. E o metaforă, nu încercați să dați telefoane "la băieți"! Înveți de frică matematica, asta era o vorbă pe vremuri, care, la Turda, se reactivează instantaneu.

* Cristian Tudor Popescu, arhicunoscutul jurnalist care preferă să i se spună gazetar, s-a arătat dezgustat de situația de la FIFA și spune că forul mondial are probleme mari de credibilitate. Așa o fi, n-aș traversa strada cu Infantino, în ciuda lucrurilor corecte afirmate în cea mai recentă și notorie declarație făcută presei, însă pe CTP mă obligă conștiința să-l judec ca pe un salahor al breslei care în zilele mineriadei aplauda "plantarea" de panseluțe și îi făcea huligani pe oamenii de bună-credință care contestau regimul Iliescu. Toată lumea greșește, memoria mă lasă deseori pe jantă, însă mi-am salvat pe Desktop un facsimil din Adevărul acelei epoci. Ce comportament ciudat din partea subsemnatului!

* Apropo de turneul din Qatar: naționala Coreei de Sud a aliniat cinci de Kim în primul unsprezece al meciului de debut. Îmi vine să-i întreb pe jurnaliștii prezenți la competiția din Orientul Mijlociu dacă nu cumva au încurcat un element esențial: la fel se întâmplase cu echipa Craiovei de acum un deceniu și ceva. Juca în deplasare și suporterii echipei gazdă îl înjurau de mama focului pe Popeci. Apoi pe altul... Tot Popeci scria pe tricou. Târziu și-au dat seama că numele de pe tricou era, de fapt, sponsorul.

* La bășcălie suntem mereu primii calificați în Final Four. De pildă, Cristiano Ronaldo a primit o ofertă inedită din România, de la clubul de Liga a treia Steagul Roșu Brașov, care a postat pe contul oficial de Twitter propunerea pentru portughez. Bine că micuța grupare ardeleană are cont pe platforma lui Elon Musk - cumva, pare o înțepătură la adresa miliardarului care ne-a lăsat în Branul gol de Halloween.

Citit 1433 ori Ultima modificare Vineri, 25 Noiembrie 2022 23:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.