Cum să vorbești în casa plafonatului

Cum să vorbești în casa plafonatului
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Fiecare pe la casele voastre, nene, doar n-o să vorbească de mai multe ori domnul președinte pentru toate persoanele cu deficiențe de auz. Austria rămâne la locul ei, n-o mută nimeni în vreo bulă de care să-și șteargă gregarul bocancii. Băieții de la Viena ne-au fript cu votul negativ, însă suntem convinși că ne iubesc. Cel puțin asta încerc să pricep din spusele soțului doamnei Carmen. 

* Tot șeful statului își dorește rolul de psiholog comunal, se forțează cumva să ne ridice moralul: "Nu am intrat în Schengen, dar nu are rost să cădem într-o depresie colectivă. A fost o sincopă." De ca și cum am duce dorul unei depresii, de ca și cum locatarul de la Cotroceni n-ar ști ce legi a mai promulgat. Apropo, oare a trimis și bossul cel mare declarație pe proprie răspundere pentru a-i fi plafonat tariful energiei electrice? Deși nu e bine să vorbești astfel în casa plafonatului.

* Biserica şi Armata se află în topul instituţiilor în care românii au cea mai mare încredere, alături de Poliţie şi Academia Română, potrivit sondajului realizat de Laboratorul pentru Analiza Războiului Informaţional şi Comunicare Strategică. Instituții de forță, toate patru, fiecare dintre ele utilizând arma. Pentru cine nu știe, cuvântul e mai tăios decât o banală baionetă. Nu ne putem preface că am uitat de faptul că la Armată am avut un ditamai filosof, pe Vasile Dâncu.

* Actrița Mădălina Ghenea a fost jefuită pe aeroportul din Roma. Hoții ar fi acționat la pont, anunță presa de pe la noi. Nu înțeleg ce fel de pont: "Băăă, uite-o pe Maia Morgenstern, hai să-i luăm poșeta!" Și, vorba unui prieten, pe Mădă te-ai găsit s-o furi, adică, ce fel de infracțiune este aceasta în prezența divei care ne reprezintă în lumea bună? Mai multe nu pot înșira, mi-e jenă puțin și de corectitudinea politică. 

* Cu toate că voia să boicoteze Cupa Mondială din Qatar, președintele Franței a fost prezent în tribună la semifinala cu Maroc. Emmanuel Macron a fost singur în Orientul Mijlociu, ba chiar se zvonește că a tras o fugă, chiulind de la o ședință importantă. În loc să fi rămas acasă pentru a-l consola pe Iohannis că n-am fost primiți în spațiu...

Citit 1007 ori Ultima modificare Joi, 15 Decembrie 2022 15:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.