Iohannis a scăpat de data asta

Iohannis a scăpat de data asta
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* La loc comanda! S-a modificat legea. Numitul Iohannis Klaus nu trebuie să mai depună declarație pentru plafonarea prețului la energie electrică. Se și îmbulzea omul pe acolo, mai are și niște deplasări pe la Bruxelles... Poate se revine la haos de luna următoare.

* Nu mai zice/scrie Buhnici câte ceva? Ca să avem ce ronțăi, dacă tot ne-au lăsat inșii de la butoane fără o activitate serioasă, aceea de a picheta efectiv sediile furnizorilor de energie electrică. E bine de tot în România, dar este puțin.

* Șeful de la Imigrări - ditamai chestorul, nu orice răcan - a fost filmat în timp ce juca Solitaire în timpul unei conferințe internaționale. Ne vom crampona la infinit de nume și titulaturi, e vorba de inspectorul general al Inspectoratului General pentru Imigrări. Orice om caută o supapă, mai ales unul care se pensionează la 35 de ani sau la venerabila vârstă de 39 de ani, însă ar trebui să fim mai atenți când alegem jocurile. Sunt unii care se scufundă în realități paralele și ies plini de transpirație, cam ca atunci când îți prinzi nevasta cu oaspeți nepoftiți, iar tu, mare conducător de oști, învârți din click stânga asul de treflă și zecele de pică? Chiar n-avea nimeni din acea sală chef de un barbut? Doar să-i țină companie.

* Chiar ne pierdem valorile. O așa-zisă vedetă, Andreea Tonciu, spune răspicat că s-a săturat de România și că vrea să plece val-vârtej în țările calde financiar: "Aici avem foarte multe taxe de plătit". Și noi, dragă Andreea, în plus trebuie să suportăm supliciul de a vă urmări la TV. Doar n-o să mă uit la Ciucă & Ciolacu.

* Apropo de cei doi de la Palatul Victoria. Sunt plecați puțin până în Coreea de Sud. Sau au revenit între timp, căci n-o să-l aștepte pe Moș Crăciun în cealaltă parte a globului. La Marceluș va ajunge arătarea cu barbă abia prin primăvară, când se preconizează eliberarea biroului de premier. Generalul va trece atunci pe sectoare.

* Sute de litri de gin au dispărut de pe fundul unui lac din Elveția. Ca să nu ne mai întrebăm care sunt limitele moldovenilor noștri.

Citit 1224 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Decembrie 2022 15:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.