Se ocupă poc, poc, Poliția

Se ocupă poc, poc, Poliția
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* E bine să "ne" râdem de acțiunea Poliției de identificare a deținătorilor "ilegali" de articole pirotehnice! E ditamai planul, a fost botezat "Planul de acțiune Foc de Artificii" și deja își dovedește eficiența - asta anunță Poliția. Inșii legii ar fi capturat peste 100 de tone de bombe de cartier, cu toate că alte milioane de tone au explodat sau urmează să ne crape urechile și sufletele până pe 3-4 ianuarie. Iar perchezițiile abia se desfășurau ieri, adică pe 28 decembrie. Cineva ne ia de papagali, dar nici noi nu știm să părăsim colivia.

* Nu sunt adeptul interdicțiilor, căci despre asta e democrația. Ah, să nu-i întrebați pe Cristian Tudor Popescu și Florin Negruțiu (e doar un exemplu), dumnealor sunt fanii unor democrații în care ai voie să nu ai voie. Revin la problemă: detonarea miliardelor de pocnitori de către puștani exaltați și adulți iremediabil pierduți e o activitate care ar trebui scoasă în afara legii. Ai fost prins înainte de ora 23 a nopții de 31 decembrie? Mergi alături de Bădălău, ca să nu serbeze singur. Altfel, e fariseism să vorbim zilnic despre întâmplările din Ucraina, iar de pe 5-6 decembrie să nu ne mai înțelegem nici în sufragerie din cauza beției de rachete sol-aer aprinse la scara blocului. Dar, hei, se ocupă poc, poc, Poliția!

* După 31 decembrie, marea compensare de 50 de bani la litrul de combustibil se va evapora. Sau se va volatiliza, cum ar preciza savant ministrul Lucică Bode de la Interne, un intim al lui Seneca. Prin urmare, vom regreta că ne-am distrat, tăvălindu-ne de râs, în momentul în care premierul Ciucă anunța ritos marea contrabalansare de jumătate de leu.

* O femeie din Roma a aprins de Crăciun șemineul din casă cu cupoane poștale în valoare de 20.000 de euro, ascunse de soțul ei. "Simți că vine marea sărbătoare", vorba spotului publicitar de la televizor. Sau nu, deși facturile la energie sunt mari în toată Europa. A economisit și femeia cum s-a priceput.

* O altă cucoană, dar de la noi, din Galați, a distrus nouă mașini, inclusiv una aparținând Poliției Locale. Fata era abțiguită spre coma alcoolică și deținea permis de conducere emis de altă țară. Pe bună dreptate, ea ar trebui să se întrebe cine a pus sensul giratoriu în parcare. Și de ce mașina nu mai frânează atunci când apeși pedala de accelerație. Mecanicii s-o judece...

Citit 1312 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Decembrie 2022 14:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.