Elena Farago, nu Kafka

Elena Farago, nu Kafka
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Mai nimic despre acel Ronaldo care a decis să joace și la arabi. Cu toate că ar fi putut continua în fotbalul competitiv. Întrebare: oare NATO ar fi pentru Iohannis tot un fel de lume arabă a politicii?

* Suntem anunțați cu regularitate că vacanța din Poiana Brașov este la fel de scumpă ca în Austria. În scurtă vreme, orice fel de vacanță va fi la fel de scumpă ca orice produs despre care știam că are preț prohibitiv. Vai, cu o excepție: dacă premierul Ciucă ne va subvenționa iarăși cu 50 de bani prețul combustibililor.

* Ieri a împlinit aia mică din Suedia două decenii de viață. Și activitate, era să menționez, dar mă abțin. La mulți ani, Greta Thunberg, și mai dă și tu pe la școală! Ai teme, te înconjoară restanțele. Are grijă planeta să se salveze și fără crizele tale de isterie.

* Da, și pe mine m-a pus necurățatu' să dau play la Teambuilding. Am rezistat jumătate de oră, timp în care am reevaluat ciorbele lipăite în gros-plan de Dragoș Bucur. Apoi am urmărit cu drag o nestemată din anii '60 a lui Fernandel.

* Scriam acum două zile despre românașii care au plecat la schi în Ucraina, mai exact la Bukovel. În Ucraina, țară aflată în război. În Ucraina, țară în care a nins un pic mai mult decât la noi. În consecință, pentru pârtie au fost activate TUNURILE de zăpadă. Stimabile Kafka, gândăcelul Elenei Farago e un monstru pe lângă al tău.

* Un urmărit național a fost prins la Timișoara pentru că asculta muzică prea tare pe stradă. Sigur - datele din știre sunt elocvente - nu era urmărit pentru evaziune fiscală.

* "Înainte de Messi, Ronaldo, Beckham, a fost Pele", a scris Joe Biden, șeful SUA, pe o rețea de socializare. Nu pricep de ce nu l-a pomenit și pe al nostru Bănel Nicoliță, dacă tot și-a permis să meargă pe centura ocolitoare a istoriei fotbalului.

* Trec zilele și nu las urme de rezoluții, așa cum se obișnuiește în lumea care se crede bună. Rămân acel retrograd de care veți avea nevoie și în 2023. Mulțumesc!

Citit 985 ori Ultima modificare Marți, 03 Ianuarie 2023 14:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.