E bine să cauți un loc cald la stat

E bine să cauți un loc cald la stat
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Președintele României ignoră pe față Galațiul. Acum două zile, Iohannis a promulgat o lege privind aprobarea unei Ordonanţe de Urgenţă a Guvernului, ocazie cu care contoarele pentru energie termică devin obligatorii pentru apartamentele racordate la sistemul centralizat de termoficare. Dacă e obligatoriu, cu plăcere, dar noi suntem pe cont propriu de ani verzi. Putea să menționeze că Galațiul nu e obligat, ne-am fi simțit importanți...

* Mereu am bănuit că numitul Mitulețu-Buică, șef al Autorității Electorale Permanente, ascunde ceva. Vedeam bizarul, dar nu știam cum să-l scot de urechi din joben. Și s-a nimerit cineva să-l acuze că și-a angajat cumnata pe post de consilier. Iar Mitulețu-Buică s-a repliat și a livrat ditamai justificarea: "O recomandă implicarea." Așa da. Vocea și familia, ca în seria B.D.-urilor. E drept că în mediul privat nu mai e stabilitate, trebuia să-i găsească și cumnatei ceva cald la stat.

* Vedeți cât deranj s-a făcut cu „Teambuilding“? Ne-am certat ca nebunii pe rețelele de socializare, că-mi place sau că-l detest, iar Mitulețu-Buică, profitând de acalmia de pe bulevardele vieții sociale, a punctat decisiv. Bravo lui! 

* "Romina, VTM", filmul cu maneliști, a înregistrat deja încasări uriașe. Nu știu dacă am făcut precizarea, însă VTM n-are legătură cu violența. Înseamnă "Viața mea" în limba șlefuită de social-media. Mă pregăteam să emit o revelație, că în 2024, an electoral, ar putea prinde de minune un partid al maneliștilor. Vai, dar acesta deja există... E doar o problemă de branding. 

* Bătăușul dat afară de AUR, rămas totuși în Parlament, continuă să demonstreze că ar face purici și la ”iUmor”. Acuzat că și-a bătut soția, el anunță că va lupta cu fanatism împotriva violenței domestice: "Lăsați-mă să mă dedic acestei cauze!" Am impresia că bătăușul cu imunitate și-a ratat cariera și avea nevoie de un declic. Cu tot cu îngrijiri medicale.

* S-a aflat unde va locui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită, cu toate că avem și alte griji. Deja fostul fotbalist s-a cazat într-un apartament cu 17 camere dintr-o clădire cu 99 de etaje. E claustrofob, uitasem să vă ofer acest amănunt.

Citit 1114 ori Ultima modificare Marți, 10 Ianuarie 2023 17:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.