La fitness, ca să creștem PIB-ul!

La fitness, ca să creștem PIB-ul!
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Președintele României a promulgat legea prin care angajații vor putea primi abonament la sala de fitness din partea angajatorilor. De unde înțelegem că nu avem nicio șansă de a crește economic, așa cum ne păcălesc cei de la BNR. Păi, numai leneșii au nevoie de sală, nene. Cum vor mișca ăștia PIB-ul din loc, stimabililor?

* Dr. Lucică Bode beneficiază de permisiunea Universității "Babeș-Bolyai" de a corecta teza de doctorat copiată. Mai schimbă niște citate, mai inversează capitolele, bagă și o poză făcută cu telefonul și poate nu s-o prinde iar comisia. Mizez pe capacitatea de repliere a ministrului de la Interne. Și el poate fi doctor.

* Aurescu de la Externe (tipul care fuma trabuc în pandemie îmbrăcat în mănuși de plastic) a fost întrebat despre plagiatul lui Bode și s-a eschivat finuț. Ca un camarad de nădejde: "Dânsul este cel mai îndreptăţit să evalueze o astfel de situaţie." Ar fi culmea să-i ceri unui ditamai demnitar, care nu e băgat în seamă de nimeni prin Europa, să comenteze o potlogărie de mediul rural. Aurescu poate să nu spună nimic despre refuzul în Schengen, nu despre o fițuică a titularului de la MAI.

* Să bem, cum spunea Împăratul Traian! "Puseul inflaţionist, din punctul meu de vedere, s-a încheiat", anunță ritos Câciu de la Finanțe. Pacientul rămâne la ATI, nu-i vorbă de altceva, și e posibil să-i cumpere și o coroană. Ca să se simtă iubit și pe celălalt tărâm.

* Citez de pe flux: "Autorităţile din judeţul Brăila sunt în alertă, după ce în apa brută captată din Dunăre a fost descoperită o fluctuaţie a valorilor înregistrate pentru indicatorul Clostridium Perfringens." Societatea Apă Canal de la noi se simte nevoită să precizeze: apa din Galați este bună. Acum, după sărbători, e bine să încercăm treptat cu zeamă de varză. Abia apoi vom apela la lichidul esențial vieții.

* Un cunoscut fost fotbalist portughez (are și un meci în națională) va antrena echipa de liga a treia, Dacia Unirea Brăila, formație care are înfrângeri pe linie. Cu două excepții numite egaluri. Pariez că a fost momit cu acel pod peste Dunăre, altfel nu văd rostul său pe la Dunărea de Jos.

Citit 873 ori Ultima modificare Vineri, 13 Ianuarie 2023 16:12

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.