Bode Walker

Bode Walker
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Nu vi se pare că despre Bode apar tot mai puține știri, că teza-i de doctorat merge mai departe aidoma logoului de pe sticla de tărie? Țării cât mai multe detalii cu și despre frățiorii Tate, măcar cu alea e voie.

* Republica este iarăși ruptă-n două. Și-n partea dorsală, dar aceasta e altă discuție. Unii se uită la Survivor, alții pierd vremea cu America Express, iar restul nu mai contează. Dacă n-ai auzit de substantivele proprii Gheboasă și Pufeh, ești boomer. Mă rog, e atâta zgomot că nu se mai aude vorbind Klaus Iohannis.

* Șeful statului trebuie să fie fericit. A nins pe creste, așadar se poate duce liniștit pe derdeluș, chiar dacă drumul e anevoios. Seara, cu obrăjorii roșii, e căutat pe coclauri de doamna Carmen: hai, Klause, mamă, că pare c-au uitat SPP-iștii unde stai!

* Ciolacu, jupânul de la PSD care ne amenință cu un intelectual pentru prezidențialele de la anul, a pomenit și un nume: Ion Cristoiu. Mogulul din Găgești dezminte că ar avea o asemenea intenție, dar măcar ni se confirmă că nu e vorba chiar de Marceluș însuși.

* Aveți cinci minute să depănăm un record absolut luminos din Giurgiu? Un șofer de 49 de ani a fost prins pentru a noua oară fără permis de conducere. E bun de cinste abia după ce va fi depistat a zecea oară. Emoționat din cale-afară, o să-mi rulez atunci încă o dată clipul care promovează "Oameni pentru Justiție".

* Un bișnițar din televiziunea publică a demisionat după ce s-a descoperit că, în numele TVR, a cumpărat peste 700 de bilete pentru diferite meciuri de la Cupa Mondială din Qatar. Le-a vândut la suprapreț, întrucât nu se mai ajungea cu bănuții câștigați de la instituția bugetofagă. Măcar a văzut și băiatul ăsta cum e cu start-upurile în mediul privat.

* Trei elevi din Petroșani au ajuns la spital după ce ar fi consumat substanțe interzise. Ținând cont de pauperitatea zonei și de noile tendințe europene, mă gândeam numai la slăninuța de porc. E prea devreme, totuși, pentru făina de greiere.

Citit 889 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Ianuarie 2023 15:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.