„Oracolul” Dragnea și aragazul

„Oracolul” Dragnea și aragazul
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

* Mă întrebam cum este posibil ca știrile cu frații Tate să scurme și granița informațiilor din rubricile de sport și meteo. Mi-a șoptit un specialist în orice că ar face rating. Apoi citesc pe flux justificarea-premium. De ce alde Tate sunt idolii adolescenților? "Le oferă iluzia că şi ei pot face foarte uşor bani şi să-şi îndeplinească orice altă dorinţă." Prin urmare, nu le putem elimina acest luminos exemplu. E de prime-time, mănâncă multă lume de pe urma unor asemenea scamatorii, nu-i obligatoriu să ne asumăm rolul de formatori de opinie. Ulterior, când ne simțim încorsetați de hățișul legal, redevenim brusc "a patra putere în stat" și ne luăm pârghiile înapoi.

* Un polițist și doi vameși sunt acuzați oficial de luare de mită și puși sub control judiciar după o rundă de percheziții DNA la Vama Oancea. Ce surpriză, mă așteptam să se lipească la șpagă balerinii, ceasornicarii și băbuțele care vând pătrunjel la tarabă, dar nu și vameșii.

* Tot pomeneam fluxul informațional. Citez: "Un activist vegan din București este acuzat că a abuzat..." Și am frânt aici firul epic, deja e important că tipul face activism vegan. Poate fi absolvit de orice păcat, însă noi, românii, n-am învățat acest lucru.

* Am aflat din presă și modul atipic în care Shakira, cântăreață de melodii care își mobilizează buricul și șoldurile, s-a prins că soțul Pique o înșală. Columbianca ar fi găsit un borcan de gem în frigider, or, alimentul acesta nu făcea parte din obiceiurile culinare ale familiei. Cu alte cuvinte, situația se îngreunează pentru toți capii de familie: atenție când vă vin anumite pofte! S-a creat precedentul. "Cu cine, netrebnicule, cu cine?"

* Să ajungi să reconsideri o trăsnaie a lui Dragnea, din anul 2019, abia asta înseamnă să tratezi exhaustiv fenomenul politic. "Dacă votați alianța USR-PLUS, sunteți în pericol de a vă pierde mașina, frigiderul, ARAGAZUL", trăncănea fostul președinte PSD, iar, mai nou, "Uniunea Europeană ar putea să interzică aragazul, pe baza unui studiu care susține că gătitul cu gaz metan, într-o bucătărie obișnuită, fără un sistem de aerisire mecanică, are efecte dăunătoare asupra sănătății." Dacă o spunea Dăncilă, am fi putut trage obloanele. Definitiv.

Citit 1063 ori Ultima modificare Vineri, 20 Ianuarie 2023 06:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.