Aș fi cumpărat un Bode

Aș fi cumpărat un Bode
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Compensarea de 50 de bani la carburanți ar putea fi reintrodusă. Zic unii de pe lângă Guvern, chiar dacă finanțistul-șef Câciu neagă această variantă. De ca și cum ar fi de capul său. Ca să redevină simpatici, Iohannis și Ciucă ar putea umbla iarăși la jumătatea aia de leu. S-ar bucura și Ciolacu. Deh, victime colaterale.

* Doctorul de la Ministerul de Interne, despre Lucică Bode este vorba, a cerut retragerea propriei cărți, bazate pe plagiat. Uf, ce ușurare! Mă pregătisem sufletește să merg la Humanitas în weekend, căci m-am lecuit cu cinematograful. Cultura se fură de la librărie și bibliotecă, nene. Aș fi riscat să cumpăr un Bode...

* Sportiva Maria Boldor a fost dată afară de la lotul național după ce a fost prinsă dopată. În primul rând, ce sport practică Maria? Aha, Federația Română de Scrimă a luat această decizie, carevasăzică. Apoi ne vom întreba de când era la lot, dacă a cucerit medalii și trofee și dacă urma să meargă la următoarea ediție a Jocurilor Olimpice. Și pierdem miezul problemei. Nene, sportul românesc a dat de bani - nu vi se pare că sunt prea mulți în această situație?

* Conform unui studiu recent, opt din zece români ar demisiona pe loc dacă ar găsi un loc de muncă mai bănos. Ceilalți doi trebuie să fie niște workaholici demni de oprobriul nostru, al tuturor. Sau poate că ei sunt, de fapt, angajatorii. Firește că din mediul privat.

* Primăria unui oraș din România - e vorba de municipiul Tulcea - și-a mutat sediul într-un hotel. Au fost scoase paturile și, astfel, au fost transformate camerele în birouri. E prima administrație locală din țară care va funcționa în regim de room-service.

* Chestiunea cu salvarea planetei intră în pauză de masă, conform unei instanțe din India care a decis următoarele: casele făcute din bălegar de vacă sunt protejate de radiațiile atomice. În plus, larva gândacului de balegă - cunoașteți povestea, e despre nutriția viitorului - trebuie să prolifereze. Doar n-o să auzim, deși nu m-ar mira, că și rândunicile se balegă.

Citit 902 ori Ultima modificare Vineri, 27 Ianuarie 2023 19:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.