Ne-a cam obligat Sică

Ne-a cam obligat Sică
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

* A apărut o duduie în prim-plan cu o compunere difuzată în presa națională, scriitură prin care încearcă să ne demonstreze că a fost amanta lui Ludovic Orban, în timpul mandatului de premier. Ca bărbat activ, n-am cum să nu invidiez activitatea extracurriculară a lui Sică Mandolină. Ba chiar s-o pun sub semnul îndoielii. Dacă Orban și-a permis, noi, ceilalți, n-ar trebui să ne simțim obligați?

* Cu toate acestea, consider că dezvăluirea domnișoarei ar fi avut un real efect în 2024, dacă Ludovic ar fi decis să candideze la președinție. Ar fi avut campania sare, piper și petale de trandafir.

* Specialiștii de la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați au inventat asfaltul care face șoselele cu 30 la sută mai rezistente. Pe principiul "nu votează ei cât putem fura noi", firmele câștigătoare de licitații vor putea folosi cât mai puțin material. Iar în anul următor ar avea iarăși de treabă pe același segment de drum.

* Decizie tulburătoare a Kievului: înalții funcționari publici, parlamentarii și aleșii locali din Ucraina nu mai au voie să-și facă vacanțele în străinătate în timpul războiului. De ca și cum ar fi fost nevoie de o reglementare în acest sens... E incredibilă! Parcă-l și aud pe unul dintre cei sus-puși în statul ucrainean, discutând cu a sa consoartă: "E rutină, dragă, cu războiul ăsta, nu mergem și noi la băi?"

* Ce spune Papa Francisc despre dopaj, ne anunță, conștiincioasă, presa internațională: "Sportul trebuie să favorizeze o competitivitate sănătoasă." N-am fi crezut să aibă o asemenea opinie, nu-i așa? Truisme, subiecte care n-ar trebui să ajungă la înaltul nivel al titularului de la Vatican. Cum ar fi ca tot Suveranul Pontif să comenteze așezarea în 4-3-3 a FCSB-ului lui Gigi Becali?

* Mai știți bancurile de pe vremuri? Multe dintre ele sunt adaptate ca să pară nou-nouțe. Sunt și chestiuni politice, sunt de asemenea și anecdote la limita decenței. Le regăsim pe toate jucate în TikTok-uri. Numai că mult mai prost jucate decât în epoca în care le auzeam din cavitatea bucală a unor hâtri de profesie.

Citit 1573 ori Ultima modificare Marți, 31 Ianuarie 2023 15:52

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de magis
    Miercuri, 01 Februarie 2023 09:43
    89.121.200.***
    Aferim, boier Dănuț!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.