ChatGPT, să-ți iei gândul că mă vei pensiona!

ChatGPT, să-ți iei gândul că mă vei pensiona!
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* ANAF a reușit să vândă la licitație una dintre mașinile confiscate Elenei Udrea, fiind vorba despre un vehicul din 2012, cu 70.000 de kilometri parcurși. Era ca nouă, nu-i așa? O folosea precum bătrânica din Germania care le vinde alor noștri numai chilipiruri - doar pe autostradă și numai pentru lapte. Și miere. Pentru popor, se subînțelege.

* Trei bănci din România au fost amendate pentru spălare de bani și finanțarea terorismului. Pe bune? Sinaloa, ia-ți notițe, căci nici seria de filme de pe Netflix nu e în stare să nareze cu atâta lux de amănunte asemenea ilegalități! Evident, niciuna dintre aceste bănci n-are legături cu Austria - ca să ne mai taie din nas, în eventualitatea în care am fi dorit să ne plimbăm contul de colo dincolo.

* Fiind zi de weekend, mi-am permis o clipă de inactivitate cerebrală, de prosteală bazată pe un studiu de prefezabilitate. Zice la gazetă că un depozit de jucării erotice din Spania a fost prădat de hoți. Printre bunurile furate, se evidențiază câteva vibratoare din aur care ar costa 17.000 de euro. Sper ca în acest caz să nu fie vorba de "aur de trompetă". E o celebră expresie negustorească.

* Râdem de indivizii "medievali" care se ghidează după superstiții și diverse prejudecăți, dar anunțăm triumfal că celebra marmotă Phil de la americani a ieșit din vizuină și și-a văzut umbra, asta însemnând că iarna mai durează încă șase săptămâni. Matur, conform științei și tehnicii. De aceea nici pe autorități nu le putem înfiera că nu le-a ieșit deszăpezirea ca la carte. Cine mai credea că va ninge în România?

* Insanitatea face victime peste tot. De pildă, un judecător din Columbia a stârnit controverse după ce a anunțat că a folosit softul de inteligență artificială ChatGPT pentru a da un verdict în cazul unui copil diagnosticat cu autism. Apropo de măgăria asta pe care inclusiv jurnaliștii o prezintă cu satisfacție, spunând despre ea că "ne va fura meseriile": îi va fi imposibil Inteligenței Artificiale să scrie o rubrică precum cea de față. Așadar, nu mă tem, dar nici nu pricep entuziasmul idiot al unora de a vorbi despre niște aplicații care le vor confisca bagheta franțuzească de la gură.

Citit 1157 ori Ultima modificare Vineri, 03 Februarie 2023 15:10

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Bine culese
    Sâmbătă, 04 Februarie 2023 03:03
    109.166.130.***
    De prin lume adunate, unele știri bine ''ascunse'' de mass-media, bine punctate și la lume date. Este de bine, viață lungă articolelor în puncte expuse, știri concentrate.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.