Incredibil! Fotbalistul nu vrea cu alarme și rachete

Incredibil! Fotbalistul nu vrea cu alarme și rachete
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Tragedia aproape fără precedent din Turcia alimentează emisiunile de bătut câmpii de la canalele de știri. Astfel, ieșind din paradigma frățiorilor Tate, ne-am reamintit că un seism mai vocal ar putea face prăpăd pe la noi. Dar, stați așa, s-a exprimat și Lucică Bode despre un posibil cutremur. Doar e ditamai ministrul de Interne: "Ţara noastră este mai pregătită în a face faţă unor situaţii de urgenţă majore." Ca de fiecare dată, afirmațiile vreunui oficial mă panichează suplimentar. Nu e destul că ne imaginăm zilnic sinistrele buline roșii?

* Din ciclul "astăzi ar trebui să facem ceva în plus față de ieri", Guvernul înființează "Observatorul laptelui". Gurmandul din interior așteaptă cu înfrigurare apariția Observatorului checului și al cozonacului. După posibilități.

* Iar activitatea trebuie să curgă. De pildă, un DJ de nunți a fost numit în Consiliul de Administrație al Căilor Ferate Române. Dacă aș fi scris simplu CFR, cititorul de rând, chiar și cu o cultură bine structurată, s-ar fi gândit la echipa de fotbal din Cluj. "Digeiul" pare, totuși, destul de util în gară - cineva trebuie să bage cântecul roților de tren. "Ta-na-na-na-na-na... Trenul personal (...) din direcția..."

* Mi-a plăcut un titlu din Gazeta Sporturilor, de acum două zile. Era ceva pe bază de transfer de fotbaliști, eveniment ratat din cauza îngustimii - asta sugera publicația - unui sportiv de pe la noi. "Incredibil! Daniel Paraschiv îl refuză pe Mircea Lucescu: Nu sunt pregătit să risc!" Băiatul joacă pe la Sibiu și ar fi fost dorit de clubul ucrainean Dinamo Kiev, acolo unde lucrează reputatul antrenor român Lucescu. Un inconștient, nu-i așa? Fotbalistul nu vrea cu alarme și rachete în campionatul unei țări în parte depopulate. Nu e ca și cum s-ar duce la Bukovel, la schi, dar orișicât.

* Potrivit unui studiu recent, mașinile secondhand Audi, BMW și Volkswagen au cel mai des kilometrajul modificat, iar unul din trei modele A8 nu vine cu kilometrii reali. Carevasăzică, băbuța aia din Germania e deja o mare pacoste. Mamaie, este că nu te plimbai doar pe autostradă? Ca să nu mai zic că nu există magazine de lapte și pâine pe drumurile de mare viteză.

Citit 883 ori Ultima modificare Joi, 09 Februarie 2023 16:30

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Ichim
    Vineri, 10 Februarie 2023 00:52
    95.76.59.***
    Poate ca trebuie sa ascultam ce ne ureaza bode.
    Cine-s aia de la UBB Cluj sa acuze un menistru sustinut de interese de grup gen psdudmrpnl?
    Pai aia au cartea lui si studiile lui. Mai ales independentii din comisie, poate nici nu stiu limba bodina. (nu bovina)!
    Pai camd din acest motiv vedem sche
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.