Mă întorc la OZN-uri. Și la plajă

Mă întorc la OZN-uri. Și la plajă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Nu pleacă nimeni, ne-a atras atenția domnul președinte că ne băgăm nasul unde nu ne fierbe oala. Că subiectul Deltei e prea complex pentru purtătorii de rând (de opinie), că are cine să ne poarte de grijă. Prin urmare, o să mă întorc bucuros la Buhnici și la OZN-uri.

* Portalul stiripesurse.ro, care nu e vreo fițuică obscură, scrie că "ucrainenii au avut aprobarea Comisiei Europene și a României în Cazul Bîstroe", dar mi se pare neverosimilă o asemenea informație. N-ar mai fi ieșit bossul de la Cotroceni să ne domolească, mai ales dacă ar fi stat cu musca pe țiglă. Așadar, revenim la oile noastre. Mâine mă duc la plajă, că vine weekendul. Cum, nu avem 34 de grade zilele astea?

* Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, are șanse de premiul 1 "cu coroniță" la orice concurs de afirmații hazlii, după ce ne-a anunțat că "toate şcolile şi spitalele din România vor fi evaluate vizual rapid pentru risc seismic". "Evaluare" e o noțiune pretențioasă în acest caz, trecere în revistă pare a fi sintagma nimerită. O utiliza și Gelu, derbedeul cu ștaif al cartierului în care am copilărit. Vedea o domnișoară în trecere și ne dădea coate: "Face parte din palmaresul meu, voi reveni la acest obiectiv." Cam prin această zonă se scaldă și proiectul ministerului.

* Handbalista Cristina Neagu, cea mai bună din lume preț de trei ani, a fost înjurată de galeria echipei Rapid, iar clubul din Giulești a ieșit la atac și printr-un comunicat de presă scris prost. În primul rând, nu se pune niciodată virgula după conjuncția "sau" (și a fost din abundență), dar nebunia e în altă parte. Zic scribii de la Rapid că "nu avem o problemă cu handbalista Neagu, ci cu omul Neagu, așa cum Fiscul spaniol nu avea o problemă cu fotbalistul Messi, ci cu omul cu același nume". De unde e obligatoriu să credem că inspectorii Finanțelor de la Madrid, înainte de a-l întreba pe sportiv cum stă cu impozitele, i-au luat în balon și în diverse protuberanțe întregul neam. Și în limba spaniolă sunt destule cuvinte penetrante din patru și cinci litere.

* Nu e posibil să închei rubrica fără informații publicitare. De exemplu, se spune că, în 2023, primele de casare ar putea creşte pentru "Rabla Clasic" și "Rabla Plus", iar în calcul ar fi luat și programul "Rabla pentru Flote". Aici a ajuns regimul Băsescu, dacă pricepeți unde bat.

Citit 781 ori Ultima modificare Joi, 23 Februarie 2023 21:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.