Clăparul bate șoseta

Clăparul bate șoseta
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Partidul Laburist dixit: "În câţiva ani, nivelul de trai din Marea Britanie va rămâne în urma celui din România." Nene, Regele Charles chiar poartă șosete găurite, s-a aflat recent (există imagini clare în acest sens), în schimb al nostru nu-și permite să umble cu clăparii rupți. Mai ales pe pârtie. Așadar, deja se întâmplă acel proces la care fac referire laburiștii. Cunosc angajați ai combinatului care se mândresc cu șosete nou-nouțe.

* România se educă, încă nu i se poate spune Educată, conform sloganurilor neinspirate ale președintelui Iohannis. Mai sunt destui pași de parcurs, cel mai probabil ne vom răsturna. Important este să nu recunoaștem nici cu capetele sparte. Până atunci, profesorii violenți cu elevii nu vor mai putea preda, dar vor încasa salariul. Ei ar putea deveni atunci titularii lotului național de kick-boxing.

* Mă topesc după astfel de știri. Vă e limpede dacă-mi frecventați rubrica. Zic fluxurile turbate: Peste două milioane de friteuze cu aer cald trebuie înapoiate de clienți întrucât dispozitivele provoacă incendii. Cei care deja s-au "ars" cu acest neajuns nu sunt obligați să readucă produsul în magazin. Important e să le fie bine...

* Într-o zi, mi-aș dori ca o mare companie (retailer, cum i se zice) să anunțe că viețile veșnice achiziționate de fraierii care fac cozi și la hârtie igienică - momentul de la Brăila a rămas viral - trebuie readuse la raft. Au o mare problemă: n-au precizat termenul de valabilitate.

* Gândacii "echipați" cu mini-dispozitive electronice ar putea salva zeci de mii de vieți, în cazul unui seism major. E un proiect desfășurat în Statele Unite la care participă și un român. Al nostru nu e un pericol. Nu încă. Dar acei carcalaci, puși la treabă după cutremur, ar putea duce întregul plan la gunoi, mai ales în contextul promovării de către Bruxelles a hranei pe bază de insecte.

* Conform cercetătorilor britanici, conducătorii auto cu IQ-ul cel mai scăzut au BMW, Fiat sau Land Rover. Criteriile sunt negociabile, dar nu am obiceiul să pun la suflet. Nu, nici Audi nu dețin.

Citit 774 ori Ultima modificare Marți, 28 Februarie 2023 15:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.