Malț, trei ceasuri rele

Malț, trei ceasuri rele
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Fabrica de bere Martens Galați își va opri, din acest martie, producția. E una dintre cele mai proaste vești locale, iar afirmația fostului director Vasile Joantă pentru "Viața liberă" doar răscolește: "Au adus un belgian care a făcut numai tâmpenii. Director general, alt belgian, care venea de la cartofi prăjiți. În primul an s-au pierdut o grămadă de bani, așa că m-am decis să plec, iar după mine au plecat o mulțime de oameni de valoare." Probabil e târziu pentru anchetarea celor care au privatizat uzina. Dar cui îi trebuie bere, nene? Gata, ați terminat cu Bîstroe și o dați pe malț?

* Ciucă și Ciolacu au testat la Tg. Mureș cele mai noi arme produse în România. Li s-a și povestit cum se folosesc. Concluzia firească a celor doi? Doar o presupun: "Nu prea merg, domnule, sigur au ceva, dar nu știm noi termenul, că nu suntem de specialitate."

* Dacă mai are cineva alte curiozități, ar fi bine să ridice acum două degete. "Dar mai producem și noi ceva, adică să se vadă și pe timp de pace, cum ar veni?!" Ne pare rău, dar vom fi nevoiți să vă considerăm putinist.

* Apropo, premierul României ne îndeamnă să consumăm produse autohtone, cam ce ne spunea cu ani în urmă Liviu Dragnea. "Vom susţine în continuare agricultura", afirmă Nicolae Ciucă, cu toate că nu e obligatoriu să credem cam tot ce se afirmă în spațiul public. Roșii tot din Spania vom cumpăra de la market și din luna mai încolo, iar în piețe vor funcționa în continuare mulți intermediari. N-o să le pice mâna să scrie că vând de Matca un produs importat din Olanda. Hai ai noștri!

* Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, își dorește ca măcar un jucător român să apară în echipa ideală a lumii. Când auzi asemenea trăsnăi, îți vine să-i pui diverse întrebări: să intre definitiv sau numai pentru o fotografie? Și de mine întreabă Charlize Theron, însă nu știe cum să mă scoată la o cafea decofeinizată.

* Un polițist a cerut 300.000 de euro mită de la persoana pe care o ancheta pentru evaziune fiscală. Veți spune că a exagerat și omul legii, că ar fi putut solicita o sumă mai lumească, însă nu e vina domniei sale că inflația s-a urcat la cucurigu.

Citit 1234 ori Ultima modificare Vineri, 03 Martie 2023 14:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.