Scaune înfierbântate pentru senatori

Scaune înfierbântate pentru senatori
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Senatorii vor să-și cumpere limuzine de peste un milion de euro, pe lista dotărilor aflându-se scaunele încălzite, volanul din piele și pachetul pentru fumători. Lucian Bode este ministru, așadar nu va pupa o asemenea bijuterie. Cu toate că domniei sale i-ar prinde bine și o pernă (eventual și o pătură) pentru bancheta din spate.

* Scaunele încălzite ale senatorilor - ah, ar ieși pagini întregi cu povești desprinse din acest tablou! - pot fi totuna cu scaunele înfierbântate? Mai ales dacă n-ați prins din timp o cameră la hotel.

* Ca să intru cumva în paradigma supăraților/nesupăraților pe supermarketul care introduce case de marcat la îndemâna clienților, am urcat ieri pe contul de Facebook o fotografie cu marea. Una oarecare. Nu e Marea Neagră, e ceva exotic. Și am adăugat câteva cuvinte: "Am venit să-mi cumpăr niște sare de mare de la acel market." Reacțiile oamenilor au fost diverse, cei mai mulți au înțeles gluma și au râs. Dar am primit și în privat un mesaj: "Credeți că sunteți deștept dacă ați dus în derâdere brandul cu pricina?" Dar nici măcar n-am avut această intenție, stimabile! Și mai cred că oricine poate emite o părere despre orice, asta am învățat imediat după 1989, cu toate că, la vârsta de atunci a subsemnatului, existau și alte priorități. Cum ar fi să-mi asigur mereu o igienă ireproșabilă. Și am obținut-o, dacă este să aplec urechea la cei din jurul meu.

* Am scris și ieri, o repet: mai gravă decât interacțiunea cu niște roboței la ieșirea din super-magazin rămâne înălțarea absurdă și ofensatoare a gardurilor dintre vaccinați și nevaccinați (explicație medicală n-a existat în acest sens). A pus-o în practică alt retailer multinațional în 2021, dar atunci românii erau preocupați cu altceva. S-a comentat mai pe sub mustață, s-a făcut cu ochiul, s-a mers piano și pe burtă. "Auf Wiedersehen" înainte de "Au revoir".

* Elevii din comuna Roșia Montană au primit prin programul "Masa Caldă" pâine cu mucegai, din partea furnizorului. Urmează să ajungă și brânza, de aceea chiar nu mi se pare o știre extraordinară...

Citit 992 ori Ultima modificare Marți, 07 Martie 2023 18:05

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

  • postat de Prometeus
    Miercuri, 08 Martie 2023 11:26
    95.76.59.***
    Mai bine cereau si optionalul "catapultare" cand treceau pe langa Jilava, sau alte locuri de cazare similare, iar declansarea sa fie automata la sesizarea unei gropi in asfalt!
    0
    0
  • postat de Ivan
    Miercuri, 08 Martie 2023 08:46
    5.13.234.***
    Vulpea în politică
    Mânată de-un nesaţ etern
    Vânează noi dregătorii,
    Dar şi ajunsă în Guvern
    Se ţine de găinării.

    epigramă de Ion Cuzuioc din Pledoarie pentru epigramă (aprilie 2007)
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.