Șaorma cu de toate la Oscar

Șaorma cu de toate la Oscar
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Ionel Arsene a fugit în Italia, dar nu oricând, ci înainte de pronunțarea deciziei finale de "încălțare". Ce coincidență, nu-i așa? Nu știam că între țara noastră și cei de la Roma nu există o înțelegere pentru a-i lua pe sus pe infractorii dovediți care sar pârleazul fără escală. Arsene e din Moldova noastră, îi merge mintea - dacă îl lași să ajungă la Terminalul Plecări, își ia bilet lângă hublou. Să-i vadă pe cei lăsați în urmă. Abia aștept să nu ies la următoarele mitinguri pentru Justiție!

* "Everything Everywhere All at Once", producția care a luat caimacul celor mai recente Premii Oscar, e o șaorma cu de toate. Asta spune numele, iar cinefilii înveterați care l-au și urmărit depun mărturie că l-au digerat cu greutate. Subsemnatul a urmărit "The Banshees of Inisherin", care este o capodoperă, însă după prima vizionare nu mi se decantase aceeași părere. Mă tulburaseră niște puștani veniți în sală să prizeze chipsuri și să tolocănească. În definitiv, cam despre asta-i celebra ceremonie.

* Site-ul g4media.ro se întreba ieri, când se vedeau nori de praf deasupra economiei Statelor Unite, dacă "s-a prăbușit Silicon Valley Bank din cauza politicilor woke promovate de directorii săi." Vă veți întreba ce înseamnă "woke", dar nu e spațiu necesar pentru a explica acest concept, o ideologie pe care nu doar eu o consider periculoasă. Revin la principalul subiect: au căzut două bănci în câteva zile peste Atlantic și noi mai discutăm despre Oscaruri? Despre avionul mult-prea-plimbatului de la Sibiu se cade să mai aruncăm o vorbă, două.

* Google anunță că va accepta mai multe înjurături în clipurile distribuite pe YouTube de vedetele platformei. Nu mă bucur de popularitatea vizată, așadar n-aș beneficia de aceste "relaxări" ale gigantului din lumea IT, iar "conținutul de calitate" despre care vorbește toată lumea (și care e obligatoriu să vândă, după cum visează și noaptea țopăitorii de marketing) nu e compatibil cu sudalma. Sunt un "boomer", cu toate că algoritmii m-ar plasa în Generația X, iar mouse-ul laptopului îl cocoț pe ditamai volumul de carte. Zilele bune sunt cele care vor veni. Sau nu.

Citit 968 ori Ultima modificare Luni, 13 Martie 2023 17:44

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.