Fii om cu mine, ca să fiu Euroins cu tine!

Fii om cu mine, ca să fiu Euroins cu tine!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Euroins e în insolvență! ASF anunță retragerea autorizaţiei de funcţionare a asigurătorului la care au încheiate polițe RCA 2,5 milioane de români. Cine poate, oase roade! Atenție în trafic! De fapt, ce-ar fi să ne facem abonament pe toate mijloacele de transport în comun? Vedeți că n-a durut?

* "După ce Austria își bate joc de România, și Ucraina face același lucru, că se poate." La mijloc e tărășenia din canalul Bîstroe. N-o mai spune doar George Simion sau alte ființe din zona gri a politicii, e luarea de poziție a crucișătorului Cristian Tudor Popescu. E de așteptat să se activeze și editorialiștii de linia a II-a, alde Tăpălagă și Ene Dogioiu... Dacă o făceai înaintea CTP-ului, ți se lipea iute eticheta de putinist. Or nu se cade, dragă, mai ieși și tu la un mall, mai mergi la o conferință, ceva.

* Prefectul de Neamț l-a demis pe Ionel Arsene din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Neîndoios, e cea mai dificilă mutare în urma plecării intempestive a lui Șosețel (sau Ciorăpel) în Italia. E tot un fel de arestare în lipsă, cum i s-a întâmplat lui Iorgulescu Jr. Nici dușmanilor nu le poți ura asemenea zile senine.

* Miniștrii britanici nu mai au voie să folosească TikTok pe telefoanele de serviciu. E tot un fel de a umple fluxul informațional cu ceva. Tărâțe, pleavă. Cunoscând platforma chinezească, nu pricep de ce un ministru ar avea nevoie de o asemenea aplicație. La fel de insolită ar fi prezența unui buton care duce direct la vreun streaming de filme dedicate adulților despuiați.

* Marea sforăială legată de meciul de fotbal dintre secui și olteni s-a terminat ca după scenarii prost mâzgălite. Inșii cu forfota au sfârșit sub șenilele celor cărora li s-a cerut, din peluză, să plece puțin din țară. Dacă tăceai, filosof rămâneai, nu e doar o vorbă, ci chiar stil de viață. Chestiunea e rezolvată antropologic: ne place mai mult kurtos-colacul de lângă pasul Oituz decât prazul. De asta și arătăm astfel.

* Partidul fermierilor e marele câștigător al alegerilor din Olanda. Niște țărani, cum ar zice ai noștri, de la firul ierbii, cu privire la toți purtătorii de costum care intră și ies din Parlament. Prin urmare, n-ar trebui să ne mai minunăm că, în supermarketurile de pe la noi, o să găsim din abundență tot roșii de Rotterdam și ceapă de la Haga.

Citit 1121 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Martie 2023 11:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.