Băiete, o pastramă de Daea!

Băiete, o pastramă de Daea!
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Klaus Iohannis, eliberat fără preaviz din Terminalul aeroportului (oricare ar fi acela), exersează populismul. Președintele ne livrează prima reacție după revolta fermierilor. A fermierilor români, e necesară această nuanță tristă (după ce veți analiza politica externă a României ultimelor decenii, veți pricepe): "Comisia Europeană trebuia să țină cont de faptul că noi am făcut sacrificii imense." Mi se pare că soțul doamnei Carmen de la Sibiu le-a stricat treaba băieților care depistaseră țapul ispășitor. Mirosea deja a pastramă de Petrică Daea. Deh, bossul de la Cotroceni vine după vizite prelungi în Japonia și Singapore, s-a servit cu fructe de mare și alte orătănii... Nu poate să comande, nitam-nisam, friptane autohtone.

* Mă întreabă cunoscuții ce voi face cu polița RCA. Dar de unde știți voi, nene, că am fost pe la Euroins atunci când m-a obligat legislația în vigoare? Chiar am figură de falit, insolvența mi se citește în privire? Bine, recunosc, o să fac și eu cerere d-aia... Iar acum, vă rog, renunțați să mă mai priviți în acest fel, vina e la șefii ASF, nu la fraierii din trafic.

* Zice la gazetă că, la o școală din Galați, contabila i-a majorat din pix leafa soțului. De la paznic al unității de învățământ, l-a transformat în director general - nu trebuie să te uiți în ochii omului, îi vezi doar fluturașul și te pregătești să-l scuturi de scame. Contabilă, carevasăzică. Ehei, dragii moșului, cine știe unde și când și-a făcut școala?! Pe vremea subsemnatului, științele exacte erau lipsite de imaginația doldora de tupeu din ziua de azi.

* Pe final de săptămână, se va reactiva echipa națională de fotbal a României. Cui îi mai pasă de asemenea mișcări dezordonate? Noi, în piețe și la terenurile de oină, parlamentăm responsabil: cineva trebuie să știe de ce n-a fost convocată beizadeaua lui Hagi.

* Guvernul Germaniei dorește să continue planurile de dezincriminare a consumului de canabis. Va legaliza acest sport care pe la noi "funcționează" cu ditamai baza: avem centre de copii și juniori, suntem campioni, ca la pasele cu călcâiul. Oricum, de câțiva ani, se fumează bine pe întreg continentul. Și pare că ne înțelegem, cu toate că nu ne mai cunoaștem nici în sânul augmentat al familiilor.

Citit 980 ori Ultima modificare Joi, 23 Martie 2023 17:43

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de marr
    Sâmbătă, 25 Martie 2023 22:01
    86.124.202.***
    O comanda care merita inclusa in Meniul restaurantelor/bistro din Galati . Macar asa ...de efect . :)))
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.