A dat norocul peste noi, dar a fugit de la locul faptei

A dat norocul peste noi, dar a fugit de la locul faptei
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

* Pentru că târgurile de carte și muzeele de artă au fost închise săptămâna asta, din motive frivole, greu de înțeles, domnul nostru și al lor, Marcel Ciolacu, a fost vitregit de obișnuita-i doză de cultură. Ba și mai grav, nici măcar rapelul nu și l-a putut face. Fapt pentru care, premierul României și guvernul aceleiași țări au mai intrat o dată în deja celebrul război cu păcănelele. Practic, Marcel le-a dat acestora lovitura decisivă: s-a apucat să scrie un proiect de lege care interzice alcoolul în sălile de jocuri de noroc.

Doamne, la așa ceva nu s-a așteptat nimeni! E incredibil ce se-ntâmplă! E fascinant modul în care luptă Marcel Ciolacu cu mafia păcănelelor și a cartelurilor de barbut moral. Atâta doar că și-a ales cel mai prost moment. Cum adică să-i interzici românului, în general, și moldoveanului, în special, să intre cu rachiul de pufoaică în sala de păcănele, în ajun de sezon rece?! Nea Marcele, nu te văd bine, bre! E riscant ce faci matale. E ca și cum te-ai duce la Roma și ai zgâria cu cuciul pe unul dintre zidurile celebrului Taj Mahal: "Adevăru' e că Buzatu și-o cam luase-n cap". Cum, ce-ai zis, bre, că Taj Mahal nu-i în Roma? Puteam sa jur! Te pomenești că l-au luat cu japca și pe ăsta și l-au dus în străinătate?! Nu se mai satură ăia de alienare, nea Marcele, așa cum nu se mai satură de noroc ăștia cu păcănelele lor. Auzi, bre, dar nu mai bine dai matale o lege prin care drumul către Iadul Păcănelelor să fie pavat cu intenții oneroase și cu noroc de ăla? Ar fi zewa nepaipomenit, bre!

 

* Primarul PSD din Mioveni a fost reținut de către DNA, pentru c-ar fi cerut 30.000 de euro mită. Flagrantul a fost înfăptuit taman când primarul înapoia 10.000 de coco, primiți avans, pentru că n-a putut să-i rezolve "problema" mituitorului.

Pentru că a nesocotit cutumele de partid, primarul a fost exclus din PSD. Una dintre cutume poartă numele de "Apucătura mâței". Potrivit acesteia, când ai apucat și-ai luat șpaga, nu-i mai dai drumu' din gură, cum ar veni, nici amenințat cu pârnaia. În cel mai rușinos caz, fugi cu ea unde vezi cu ochii, iar dacă este cazul, o tulești peste hotare, unde aștepți răbdător. Ce aștepți? Să vină și ceilalți, ca să faceți guvern în exil.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 3110 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.