Opriți-o pe Greta, că vreau să parchez trotineta!

Opriți-o pe Greta, că vreau să parchez trotineta!
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Când vreți să aflați cu ce se mai îndeletnicește Cristian Tudor Popescu și de soarta cui este interesat, uitați-vă-n calendar! În special, în calendarul ortodox. În funcție de sărbătorile creștin-ortodoxe și de pelerinajele organizate conform calendarului, puteți afla care sunt țintele criticelor domnului Cristian Tudor Popescu. Zilele trecute, CTP a luat-o-n colimator pe celebrissima activistă de mediu Greta Thunberg. Pentru veșnicul-încruntat-analist Cristian Tudor Popescu, tânăra Greta este personificarea "copilăriei și adolescenței lui Scaraoțchi."

S-a cam modificat schimbarea climatică, de vreme ce până și Greta Energeta i-a stârnit repulsie, silă, fosilă și lehamite lui CTP. Sau, și mai grav, Greta Thunberg a participat la cel mai recent pelerinaj, în parcarea unui mall, unde a pupat moaștele unei trotinete neelectrice. Ceea ce mă miră este faptul că nimeni n-a catadicsit sau n-a îndrăznit să-i atragă atenția tinerei școlarizabile că cel mai mare pericol care-o pândește vine din România. Măcar să-i spună, de la obraz: "Geto, fato, geană vigilentă la ceea ce sporovăiești! Dacă află CTP, ești mâncată!".

* NASA anunță un fenomen neobișnuit! Că doar știți cum e NASA, anunță mai ales evenimente neobișnuite, apocalipse mici și fenomene semigroaznice mijlocii, care pot fi evitate în penultimul moment, chiar și atunci când nu se poate apela la curajul și vitejia lui Bruce Willis. Potrivit specialiștilor cosmogonici de la NASA, "inelele planetei Saturn vor dispărea în luna martie 2025. Inelele lui Saturn nu vor mai fi vizibile, din cauza unui fenomen destul de neobișnuit al sistemului solar, care implică Soarele."

Puteam să jur că până și în povestea asta tot Soarele este cel care-și vâră nasul unde nu-i fierbe oala acestui fenomen! Vă reamintesc, un fenomen destul de neobișnuit și suficient de îngrijorător. Primul care s-a arătat destul de îngrijorat și suficient de indignat de dispariția inelelor planetei Saturn a fost destul de îndrăgitul cantautor Dan Bittman. Acesta a anunțat că va relansa celebru-i șlagăr "Ți-am dat un inel". Noua versiune a cântecului poartă titlul "Ți-am dat nu un inel, ci mai multe. Ce-ai făcut cu ele, planeto? Unde, Doamne, iartă-mă, sunt inelele alea?!"

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1313 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:02

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

  • postat de Gogu
    Marți, 21 Noiembrie 2023 00:14
    86.124.121.***
    O persoana dezagreabila,ipocrita,falsa,obraznica,zat cazatura!!!
    0
    1
  • postat de Rodax
    Vineri, 17 Noiembrie 2023 06:08
    92.83.34.***
    Greta e ipocrita cea mai mediatizată a planetei.
    1
    9

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.