La Arad au apărut lentilele de contact sexual

La Arad au apărut lentilele de contact sexual
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

* Un proverb relativ vechi spune că "Omul sfințește focul". Iar când nu reușește să facă asta, omul cheamă organele abilitate, prin apel la 112.

O soție de pompier din Arad a incendiat de cinci ori gospodăriile vecinilor, doar ca să-i vadă pe pompieri cum vin să stingă focul.

Un alt fetiș al doamnei era să-i privească pe salvatori prin lentile de contact sexual "Pompierre Cardin".

* Ministerul Culturii a anunțat că trimite Corpul de Control la Bojdeuca lui Ion Creangă, pentru a verifica legalitatea avizului pentru intervenția realizată asupra monumentului istoric. Practic, doamna ministru Raluca Turcan vrea să știe dacă autoritățile ieșene au dotat bojdeuca marelui scriitor cu televizor HD și, nu în ultimul rând, dacă înainte de a se trezi mort, Ion Creangă s-a culcat, Doamne ferește, pe o ureche!

* Inspirați de obiceiul tanzanienilor care-și cinstesc musafirii aruncându-se-n apă cu tot cu tabloul lor, așa cum au făcut cu ocazia plecării lui Iohannis, mai mulți bărbați indignați din Galați și-au aruncat tabloul electric din casă în apele lacului Brateș. În semn de respect pentru incantațiile folosite la astfel de ceremonii, gălățenii au recitat haikuuri prozaice în burundeza veche, ce evocau mamele celor care-au scumpit energia electrică.

* La cea de-a 72-a ediție a concursului Miss Univers, organizat în El Salvador, reprezentanta statului Nicaragua a fost votată cea mai frumoasă femeie din lume. La cererea firească a telespectatorilor de rit masculin, fac precizarea necesară că Sheynnis Palacios, adică Miss Univers, este femeie. Și când spun "femeie", mă refer la faptul că domnișoara chiar este femeie, și nu de ieri, de azi. Inevitabil, frumoasa din Nicaragua a declarat că vrea să salveze și ea Planeta. Nu musai pe toată, da' măcar un pic, ca să nu zică vecinii voaioriști că n-a încercat sau, Doamne ferește, c-a stat cu mâinile-n sân, când lumea-ntreagă se dădea de ceasul nopții s-o salveze. S-a oprit însă aici cu detaliile, deoarece Miss Univers se grăbea la festivitățile de inaugurare a unui hipermarket din localitatea-i natală, bașca nu voia să rateze nici promoția la tigăi de teflon.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1961 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:48

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Iulian
    Miercuri, 22 Noiembrie 2023 14:56
    95.76.32.***
    La bojdeucă mai trebuie montate niste geamuri de termopaie să nu intre pupăza din Teiul lui Eminescu să împrăștie pe jos emisii de carbon pe care ar putea aluneca vizitatorii, în rest e aproape gata de dat în folosință!
    0
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.