La Klausland a fost împodobit ficusul

La Klausland a fost împodobit ficusul
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

* Vine Crăciunul! Nu chiar acum, dar vine. Nu m-ar mira ca această "nenorocire" să-l prindă pe Iohannis în țară. Și mă refer, culmea, la România.

La Klausland se vând deja brazi, dar mai ales ficuși numa' buni de împodobit, la fetițe, cât și băieți. Pe adresa redacției era cât pe ce să primesc întrebarea "Ce-i ăla Klausland?" Mă prefac că nu-mi dau seama la băutură și răspund: Klausland este magazinul în care intri cu atenție și îngrijorare, ca-n România, și ieși cu zâmbetul pe buze, de parc-ai fi fost în Africa sau în Dubai.

* Vine 1 decembrie! Faceți-vă că sărbătoriți, în contextul patriotismului exacerbat, domnule Marcel! Pentru 1 decembrie, PSD pregătește tradiționala fasole cu ciolac.

Pe 1 Decembrie, România împlinește 105 ani, dar nu-i dai. Încă se ține bine. Sau cel puțin așa mi se pare. Cu această ocazie, spun gurile istorice, mai marii conducători ai țării, în frunte cu ubicuul Marcel, vor intra, cu mare pompă, într-o benzinărie din Alba Iulia. Pentru a sărbători compensarea cu 50 de bani a prețului la combustibil. Din snobism politic, Marcel Ciolacu și-a pregătit renumita sută de lei, pentru șopingul festiv. Nu întâmplător, buzoienii îl cunosc și sub denumirea de Marcel Viteazul.

* Un bărbat din India a fost declarat mort, din greșeală, și lăsat peste noapte într-un congelator de la morgă, până când familia sa l-a găsit în viață, a doua zi.

N-o să vă vină să credeți, dar prima reacție a venit din partea unui cetățean oarecum indian din România, pe numele de alint Rafaed Arafat: "Așa s-a crezut atunci, că s-a murit, care-i problema?".

Cei care citesc această rubrică doar de dragul senzaționalului sunt sfătuiți să-și tempereze entuziasmul, ca să nu fie dezamăgiți. Altul este elementul demn de a fi remarcat. Srikesh Kunar, așa cum se numește mortul înviat din India, este electrician. Cu alte cuvinte, această categorie socio-profesională încă are căutare în India. Nu de pomană amicii și prietenii indianului spun că acesta este un ohm de ohmenie, are o electrocăsnicie fericită și că, vorba Ralucăi Turcan, era și păcat să se trezească mort, după ce s-a culcat viu.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1941 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:47

1 comentariu

  • postat de Iulian
    Miercuri, 29 Noiembrie 2023 12:54
    95.76.32.***
    ...iar la Iohannisburg moare filodendronul de ciuda
    0
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.