Cu ocazia seismului, Iohannis s-a dat cu placa tectonică

Cu ocazia seismului, Iohannis s-a dat cu placa tectonică
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Organele de presă care trăiesc din chiloțăreală jurnalistică și misticism de Făurei sunt fericite. A fost cutremur în România! Duminică seară s-a întâmplat nefericitul eveniment. Din snobism tectonic, cutremurul s-a produs în zona Vrancea. Pentru publicațiile cu apucături de tabloid îndoielnic, mișcarea scoarței terestre a fost mană cerească. Le-a pus Providența mâna-n cap, cum spun experții ezoterici în mătreață profesională. Noroc cu seismul ăsta, că altfel ziarele erau nevoite să prezinte Legea lui Arhimede la rubrica "Breaking News", pe motiv că, pe vremea în care savantul a dat publicității rezultatul cercetării sale, jurnaliștii nu se aflau în localitate. Pe rețelele de socializare și alienare, informațiile legate de seism au apărut inclusiv la rubrica "Dalai Lama s-a angajat la Institutul de Cutremurologie, pe persoană fizică a Pământului!". Mărturie vie stă acest dialog ezoteric:

- Cutremur...

- Dalai simțit?

- Da.

În fermecătoarea noastră Moldovă, cutremurul este pus în valoare de magnitudinea lui, care este prezentată în cheie bahică: 4,7 grade în aerul expirat! Poșircă!, aș exclama, da' nu cred că știe domnul Mărmureanu ce-i aia.

* Presa se folosește de destinul aspru al fugarului Cherecheș, prins în Germania, pentru a face un pic de istorie: "Motivul pentru care primarul Cătălin Cherecheș va fi mutat în închisoarea în care a stat Hitler."

Lui Cherecheș i-a mijit mustața, într-o formă care amintește de minimalismul istoric, de Eva Braun și de epilatoarele cu același nume.

* La ANM trudesc mulți experți climatologici și văzduhologici, care au ratat internarea socolică, din lipsă de paturi. În ziua în care seismul din zona Vrancea pândea din tocul ușii imaginare, ANM anunța, cu girul profesional al șefei acestei instituții, temperaturi EXTREME de... -11 grade Celsius.

În 2017, dacă memoria nu mă ia la mișto, pe 31 decembrie, cu vo 2 ore înainte de miezul nopții, la Galați termometrul arăta -18 grade. Unii dintre noi am murit de frig, însă am înviat a doua zi, dogmatic, cu ajutorul ciorbei de burtă. Nu știu dacă doamna Mateescu de la ANM s-a prins atunci că i-a trecut glonțul Apocalipsei pe la ureche. Nici n-avea cum, pentru că era emoționată. Din cauza unei întinderi la inghinali, nu știa sărmana dacă poate păși în 2018, un an care, la acea vreme, era unul EXTREM de nou.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1637 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:47

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.