Caracalul de dar nu se caută la președinți

Caracalul de dar nu se caută la președinți
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Avem odiosul obicei de a ne preocupa de nimicuri, uitând lucrurile cu adevărat importante. Bunăoară, ieri s-a împlinit un an de când guvernul a adoptat o hotărâre, ale cărei urmări și efecte pentru societate par să fi trecut neobservate. Grație acestei hotărâri, "România are 35 de noi stațiuni. Printre ele și Caracalul."

Cu acest prilej, celebra căruță a fost declarată car alegoric, iar ca să nu-i dezamăgească pe românii cu inerția mare, guvernul a hotărât ca acest car alegoric să se răstoarne doar pe retină.

* Mai sunt vreo două zile din anul 2023. E ora bilanțului. Sau, cum frumos spune Dorian Popa, e acel moment din an în care tragem linie. Mulți dintre semenii noștri își stabilesc planul de bătaie pentru anul 2024. Excepție fac corporatiștii și trotinetiștii, care își exprimă prin viu grai rezoluțiile pentru anul care vine. Un prilej deosebit pentru rubrica de față de a trece în revistă câteva sintagme tâmpițele, clișee bezmetice, expresii frumi și riduri de expresie, care nu doar că ne-au marcat în anul care se pregătește să-și dea sfârșitul, însă am și învățat să trăim cu ele:

- Astăzi este despre tine...

- Ce vreau să spun...

- Un sincer la mulți aniiiii!

- E fabulos, e fabuloasă!

- Serios? Nu pot să cred. Doamne! Să-mi spună cineva că nu-i adevărat!

- Sincere condoleanțe!

- Mulțumesc anticipat!

* Cu mâna pe inimă și pe furculiță vă spui că, de vreo 4-5 zile, când vreau să adorm, număr sarmale. Și nu pentru că oile nu mai sunt la modă, ci pentru că de câte ori ajung la berbec, mă trezesc spunând cu voce tare Horoscopul.

* N-o să vă vină să credeți, dar nu mă miră!

În pofida absenței precipitațiilor de sezon, CFR Călători, în colaborare cu Asociația "Lăsați-l pe Lăbuș să facă ce știe mai bine!", va lansa "Treburile Zăpezii". Momentan, cei de la CFR se pot baza doar pe câini și pe faptul că aceștia își fac foarte bine treaba, urmând ca șefa de la ANM să vină cu vești îmbucurătoare legate de ninsori.

* Marcel Ciolacu anunță: "Din martie anul viitor, românii vor beneficia de avantajele spațiului Schengen."

Românii de rând nu știu care sunt avantajele alea și nici dacă vor scăpa de sărăcie, dar, după cum se poate observa și din această frază, nici bine nu ni s-a părut c-am intrat în Schengen, și deja unii dintre noi strâmbăm din nas, de parcă gestul și intenția n-ar mai conta.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1551 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:03

Mai multe din această categorie:

4 comentarii

  • postat de IULIAN
    Sâmbătă, 30 Decembrie 2023 00:57
    95.76.32.***
    Am primit exact ce am văzut, un pantof maro și unul albastru, desigur oferta e în plic
    0
    0
  • postat de Iulian
    Vineri, 29 Decembrie 2023 10:00
    95.76.32.***
    „Noi nu dormim niciodată”...însă putem să ne odihnim ochii un pic.
    0
    0
  • postat de Iulian
    Vineri, 29 Decembrie 2023 09:36
    95.76.32.***
    Ce fel de medica mente să mai cumpărăm ?... fulgi de nea vișinii (nea Costică)...mii și sute. E bine că se mai poate cumpăra Abocalmin și Paracetomal pe rețeta de la medicul de familie...cum au ajuns ăia doctori?...mai bine nu te inbolnăvești!
    0
    1
  • postat de Iulian
    Vineri, 29 Decembrie 2023 09:09
    95.76.32.***
    Cică s-a descoperit o piuliță strânsă necorespunzător...în rest e bine
    0
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.