Leagănul civilizației râde ca haioasa-n târg

Leagănul civilizației râde ca haioasa-n târg
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

* Pentru unii, anul 2024 nu pare să fi început prea bine. E mai mult plictisitor și enervant decât nou. Din cauză că nu prea a nins, iar în unele zone n-a nins deloc, Iohannis este nevoit să mimeze activitatea așa-zis obișnuită de președinte de țară. Potrivit presei, "președintele Iohannis a atacat la CCR legea care permite șoferilor cu permis categoria B să conducă și motociclete de 125 cmc". Următorii vizați de preocuparea președintelui Klaus Iohannis sunt piloții de avion închiriat, cărora n-ar trebui să li se permită să schieze în timp ce joacă Golf 5 cu Euro 5.

* Ies la iveală noi detalii haioase despre adepții superstițiilor de Anul Nou! Cu ocazia Revelionului Ospătarilor, mai mulți superstițioși useriști au purtat roșu-n gât, pe motiv că le aduce noroc și laicuri pe feisbuc, tot anul.

* Fostul prim-ministru Ludovic Orban dă cărțile pe față: "Nu beau pe caiet!" Glumesc! De fapt, nu asta a spus fostul premier. Ludovic Orban a mărturisit la o televiziune că eticheta de consumator de alcool, care i s-a pus, este falsă și că, de fapt, el bea apă plată, limonadă, fresh și ristretto.

Nu e singurul politician căruia i s-au mistificat apucăturile. Despre fostul președinte Traian Băsescu s-a zis, nu o dată, că bea tărie, doar pentru că biografia sa a fost găsită inclusiv pe Whiskypedia. Pentru a-și salva onoarea, sărmanul Băse a fost nevoit să apeleze la practici neortodoxe. Într-o seară, l-a lăsat pe Ludovic Orban singur la masă, într-o cârciumă, și a fugit într-un suflet la o televiziune, la care fusese invitat la un pahar de vorbă, cum spunem noi, românii. Rămas singur cuc la masă, Orban a fost nevoit să cumpere o lanternă de jucărie de la un vânzător ambulant deghizat în Stevie Wonder. Din nefericire, nu era lanternă, ci pix de ăla cu care se ajustează, la mișto, bugetul de jucărie. Așa a crezut el atunci.

O altă dovadă irefutabilă că Ludovic Orban nu se atinge de alcool, ci doar de apă plată și limonadă, este aceea că, într-o vizită de lucru, ca premier, Orban l-a întrebat pe un bătrân aflat în scaun cu rotile ce viteză prinde căruciorul respectiv. Experții în limonadă au speculat că, dacă acel bătrân s-ar fi aflat, Doamne ferește, pe scaunul electric, prima grijă a lui Orban ar fi fost să-l întrebe dacă a aflat de planul lui Elon Musk de a fabrica un fotoliu hibrid.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1370 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.