Ciclonul bipolar, atacat dur de Cristian Tudor Popescu

Ciclonul bipolar, atacat dur de Cristian Tudor Popescu
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

* Niciodată comunitatea fetelor nemăritate din Adjud n-a fost atât de debusolată și de mâhnită ca anul acesta. De Bobotează, o tânără profesoară de istorie din localitate a fost atât de neinspirată, încât și-a pus busuioc sub cea mai veche pernă din casă. Din nefericire, chiar și la această oră, tânăra își visează ursitul arheologic.

* Tradiția n-a iertat nici de această dată!

La ceremonia de aruncare a secerei și ciocanului în apele din preajma orașului Oltenița, cu prilejul Bobotezei, cel care a prins și a scos din baltă secera aruncată de ierarhul locului este un renumit chinez din zonă, cunoscut sub numele de botez de Yuan Iliescu. Emoționat nevoie mare, acesta a declarat că se aștepta la așa ceva, urându-le celor prezenți "un sincer la mulți yuani!".

* Meteorologii, care n-au altceva mai bun de făcut decât să înspăimânte populația slabă de înger năprasnic, au anunțat ritos: "Ciclonul polar a ajuns în România!"

Inevitabil, ciclonul a fost primit de către conducerea ANM, în frunte cu celebra ghicitoare în stele de gheață Rodica Mateescu. Și nu oricum, ci așa cum sunt primite toate evenimentele și fenomenele importante ale naturii: cu pâine și pâine, dar mai ales cu sare iodată de Himalaya.

Din reflex și inerție, cunoscutul analist bipolar Cristian Tudor Popescu Pietone a vorbit și el despre ciclonul polar, care a sosit în România: "Ar fi trebuit să nu i se permită să intre, așa cum au procedat australienii cu Novak Djokovic, cu un an în urmă. Mai ales că, din câte știu, nenorocitul de ciclon polar, acest guzgan argintiu al fenomenelor meteorologice hibernale, e creștin, pupă moașta pe gheață și, nu în ultimul rând, am aflat că șoșocarul nu este vaccinat nici măcar cu prima doză."

* Nici bine n-a început anul, că experții și specialiștii în orice sunt convinși că prima profeție a lui Nostradamus pentru 2024 deja s-a împlinit.

Cred că-i vorba despre ceea ce Baba Vanga și Carmen Hara au spus încă de acum 87 de ani: "În anul 2024, în ianuarie, fugarii români, mai precis cei care vor fi fugit în Italia după condamnarea la pârnaie cu executare, îl vor studia pe celebrul filozof-mafiot Cosa Nostradamus."

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1805 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:04

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Iulian
    Luni, 08 Ianuarie 2024 07:22
    95.76.32.***
    Eu am auzit azi de la Nety Sandu că a văzut in stelele verzui că de Paște, ne paște ciclonul cu fasole și ciolanul polar de Primăvară...mai e, însă până atunci cică Luna Cadourilor o să treacă peste Saturn (stațiunea cred) și o să avem Eclipsă parțială de daruri.
    0
    2

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.