Ministerul Sănătății lansează sistemul e-Fractura

Ministerul Sănătății lansează sistemul e-Fractura
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a declarat acum două zile că "peste 4 milioane de facturi au fost trimise prin e-Facturi și că modulul e-Factura nu are probleme de funcționare, ci că utilizatorii fac 3 greșeli."

Cea de-a patra greșeală pare să fie chiar numirea lui Marcel în funcția de ministru.

* Surse informate și familiarizate cu apucăturile politicienilor spun că, la conducerea Ministerului Finanțelor, ar putea fi adus un ministru cu adevărat competent, o somitate în domeniu. Poate chiar un matematician, care știe că meseria se fură, cum spune românul. Acesta are misiunea de a înlocui sistemul "e-Factura" cu apucătura "e-Fracție".

* Conform penultimelor studii, apa îmbuteliată conține sute de mii de particule și nanoparticule de plastic pe litru.

În Vaslui, asta nu-i descoperire științifică, ci revelație. Și nu e de ieri, de azi, ci de zeci de ani. Locuitorii masculini ai acestui județ fruntaș învață încă din fragedă pruncie cum să se ferească de nocivele particule de plastic din apa așa-zis potabilă, în general, si din aia îmbuteliată, în special. Pentru cei care-au deschis ziarul, televizorul, internetul și sticla un pic mai târziu, fac precizarea că Vasluiul este printre puținele zone istorice ale țării în care a fost descoperită "apa potabilă despre care încă nu se știe la ce folosește". În Huși, de pildă, expresia "apa potabilă" este considerată oximoron. E ca și cum ai zice "extremist de centru" sau "Băsescu n-a băut în viața lui".

Mâine se împlinesc 20 de ani de când cercetătorii unui institut de studiere a calității vieții din Bârlad au descoperit Nanoparticula de plastic a lui Dumnezeu într-un PET de 2 litri și jumătate de apă plată. Este descoperirea care stă la baza apariției celebrului Accelerator de nanoparticule de plastic de la Perieni.

* Veste minunată pentru iubitorii de animale din orașul de sub Tâmpa!

La Zoo Brașov vor fi aduse mai multe animale: 20 de pinguini, 4 lei de mare și două foci. Digi 24 zice că "animalele vin din Olanda, Franța și Germania."

Am îndoieli că cei 20 de pinguini sunt aduși tocmai din Olanda, atâta vreme cât primarul general al Capitalei a făcut din apartamentele bucureștenilor un mediu propice conviețuirii polare, din care se presupune c-au fugit cei 20 de pinguini. Nu întâmplător bucureștenii de la bloc obișnuiesc să exclame dimineața: "E iarnă. Deschid fereastra, și constat... WOW... că și afară este iarnă!"

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1671 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:04

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Iulian
    Joi, 11 Ianuarie 2024 06:53
    95.76.32.***
    Păi decât să-i mâmgâi cu apă pliabilă cu plastic, mai bine le dai apă cu șpan de la strung, să-i zgârîe pe gât ca rachiul.
    0
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.