Cardiologii, solidari cu șoferii: "Stăm prost cu circulația"

Cardiologii, solidari cu șoferii: "Stăm prost cu circulația"
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Deși nu-mi stă în fire să încep cu revelații și vești din arhipelagul nipon, azi nu mă pot abține.

Oamenii de știință japonezi au descoperit o proteină care ar putea încetini îmbătrânirea.

Știrea ar fi trecut neobservată, dacă nu aflam că ea a ajuns și la urechile fostului președinte al României, Ion Iliescu: "Ar putea?! Ha, ha, ha! Glumiți?! Măi dragă, ce nu știu cetățenii ăștia din Țara Soarelui Răsare ca o taină mare e că aia care încetinește îmbătrânirea este o proteină de origine măi-animală!"

* În aceeași zi am citit în presa electronică faptul că "Japonia vrea să producă în România reactoare nucleare."

Ca să nu pară că nu-i conectat la realitatea economică și energetică a țării, renumitul expert în sayonara atomică Maricel Ciolacu i-a explicat electoratului ceea ce deja unii dintre noi intuiserăm. Și-anume că îndrăgita astroloagă Urania s-a apucat de carate și de ikebana.

* Miercuri, peste 50 de transportatori și fermieri români au plecat spre Capitală, cu scopul declarat de a participa la un protest declarat ca urmare a scumpirii polițelor de asigurare RCA și a accizei la motorină. Protestatarii au circulat cu cel mult 10 km/oră pe drumurile naționale, cu sute de tractoare și camioane.

Ce-au înțeles unii miniștri vizați de furia șoferilor?! Ministrul Transporturilor: "Miercuri, dacă-mi permiteți să-i spun așa acestei zile binecuvântate, mai mulți români, care au aflat mai târziu că Balanța are ascendentul în Fecioară luna asta, au circulat cu prudență pe drumurile publice, în condiții de iarnă. Profit de această ocazie pentru a-i felicita pe această cale pentru faptul c-au înțeles cât de importante sunt prevenția și astrologia, mai ales când este ceață, când toți șoferii ar trebui să circule în funcție de zodie."

* Cu nedisimulată emoție, îmi amintesc că, acum doi ani, s-a înregistrat o premieră medicală fascinantă, operația prilejuindu-i presei să exclame: "Un american a primit o inimă de porc!".

În România, expresia pare a fi una licențioasă. Ceva îmi spune că, dacă transplantul ar fi avut loc într-un spital de vegani fundamentaliști, porcul ar fi fost arestat și atestat documentar, pentru trafic de organe.

* Joi a fost Ziua Mondială a cuvântului "Mulțumesc".

Azi, în Rusia: "Pentru putin!"

Mâine, Dorian Popa de la Tokyo: "Să ai o nara!"

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1748 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:04

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Iulian
    Vineri, 12 Ianuarie 2024 05:50
    95.76.32.***
    Oricum, domnul Iliescu îmbătrânește mai greu pentru că i s-a pus sula în coaste...poate din cauza asta nu are nici copii.
    2
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.