Iulică Bulai și Ziua Agriculturii Naționale

Iulică Bulai și Ziua Agriculturii Naționale
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* În buna tradiție a acestei rubrici de a-și cinsti eroii și valorile neamului, azi, cu ocazia Revelionului Ospătarilor lirici care îl apreciază sincer pe Mihai Eminescu, evocăm demersul admirabil al îndrăgitului iubitor de cai și țară Iulian Bulai. Pe 15 ianuarie 2021, parlamentarul userist Iulică a scris, pe feisbuc, aceste cuvinte memorabile:

"Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi:

- ar fi semnat pentru “Fără penali în funcții publice”.

- ar fi eliminat pensiile speciale.

- ar fi desființat inspectoratele școlare, pe care le știa bine.

- ar fi vrut să construim mai repede autostrada A8, pentru a ajunge mai repede de la Iași la Viena.

- ar fi reformat radical TVR, SRR și CNA. La mulți ani, Mihai! Mulțumim pentru moștenirea primită de la tine!"

Eminescu n-a rezistat și a coborât în gara Titu. Mai precis, Titu Maiorescu. La mulți ani, Iulică, oriunde ai recita și oricât te-ar indigna medicul ăla care ar vrea să te înscrie în cenaclul literar-artistic de la Săpoca, împotriva voinței tale!

* Impresionat de protestul fermierilor și al transportatorilor români, un cunoscut cantautor din Slobozia a lansat, duminică, un șlagăr de muzică ușoară, ca să nu zic nepermis de ușoară. Titlul cântecului este unul pe măsură: "Un tractor grăbit". Ca să fie credibil și apreciat de către fanii genului, Gindrovel Dorobanțu, așa cum îl strigă prietenii, a interpretat cântecul, în primă audiție, chiar pe centura Capitalei. De teamă că artistul nu stăpânește arta scrisului și a mâzgălitului artizanal de mână, fanii nu s-au înghesuit să-i ceară autografe, mulțumindu-se să-l aplaude civilizat, așa cum fac și pasagerii zborurilor low-cost de pe ruta Sibiu - București, la aterizare.

* Unul dintre comentatorii meciului de fotbal Manchester United - Tottenham Hotspur, transmis de Digisport, ar putea fi aspru sancționat de către conducerea postului, din cauză că a uitat să spună că Tottenham este "echipa lui Drăgușin".

În replică, redactorul a promis că, la viitoarele meciuri comentate de el, va drege busuiocul, așa cum i-a obișnuit deja pe telespectatori. Va rosti cât se poate de des că: "Drăgușin mestecă gumiță ca un adevărat campion""Echipa lui Drăgușin are posesia" și, nu în ultimul rând, "El este antrenorul care l-a debutat pe Drăgușin în Premier League".

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1308 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:03

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Iulian
    Marți, 16 Ianuarie 2024 09:01
    95.76.32.***
    Măi să fie, cică Iulian Bulăi Delaanu vorbește și chineză printre multe alte limbi desprinse din Turnul de televiziune Babel. Totuși românilor li se adresează exclusiv in chineză, cred eu.
    0
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.