"Povestea poveștilor" merge mai departe

"Povestea poveștilor" merge mai departe
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* După ce realizatorul tv Cosmin Prelipceanu a vorbit aproape 2 minute, la Digi 24, cu un cetățean oarecare, crezând că este prefectul Capitalei, unul dintre colegii săi a recidivat! Lucică Mîndruță, cunoscut și sub numele de Lucian Mândruță, l-a sunat pe Silviu Brucan, cu număr ascuns, pentru a-i cere părerea despre demografia prost înțeleasă. Lucică s-a prins că la capătul firului se află Elena Ceaușescu, abia când a auzit-o spunând că "Planeta va fi salvată abia atunci când urșii maidaneji nu mai va avea codoi". La fel de hazliu e și faptul că doamna, care pretindea că este Brucan, l-a confundat pe așa-zisul jurnalist de la Digi cu actorul Prelipkeanu Reevs, pe care l-a întrebat când apare Matrix 5.

* Libertatea e precum promisiunea: bună, da' trebuie să te ții de ea.

Liderul Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor a declarat că dacă nu-i bagă în seamă Guvernul cu revendicările pe care le au, în 2024 blochează penitenciarele pe termen nelimitat. Sună a "grevă pe viață". E ca atunci când cioclii amenință că, dacă nu li se satisfac cererile, înfundă pușcăria. Cu pământ.

* Îndrăgitul portal Stiripesurse.ro titra, ieri: "Un obiect misterios apărut pe cer, nopți la rând în Sibiu, le-a dat bătăi de cap localnicilor, neștiind ce ar putea fi. Acesta a fost descris ca o minge luminoasă". Rubrica noastră a făcut un efort cosmogonic enorm pentru descifrarea misterului. După aproximativ 25 de secunde de studiu laborios, expertul nostru în fenomene văzduhologice și ufologice a ajuns la terifianta concluzie că mingea luminoasă care plutea pe cerul Sibiului părea a fi un biet obiect zburător neidentificat. În sprijinul acestei concluzii a venit unul dintre epigonii lui Iohannis: "N-am nicio îndoială că este un OZN, că altfel nu se poate justifica faptul că ezită să facă escală în Sibiu".

* Protestul fermierilor ia o turnură spectaculoasă! La negocierile cu protestatarii a ajuns Ligia Deca, și nu ministrul Agriculturii, așa cum era de așteptat. Fapt pentru care fermierii au aflat că li s-au mărit salariile profesorilor. În realitate, "Povestea poveștilor" a lui Creangă va fi introdusă în Lobotomia de clasa a X-a și va fi studiată inclusiv în liceele de agronomie.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1681 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:16

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Iulian
    Miercuri, 17 Ianuarie 2024 07:03
    95.76.32.***
    OZN-ul a aterizat și la noi, la Ultimul Leu după ce Betonuț a scos un brăduț din LED-uri.Am văzut eu cum a coborât un extraterestru ciufulit și murdar de ruj care mirosea a parfum de femeie și purta ochelari de schi.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.