Guvernul lansează dricul cu încălzire globală în scaune!

Guvernul lansează dricul cu încălzire globală în scaune!
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

* Cine s-ar fi gândit că începutul de an va aduce cu el o grozăvie cu implicații sociale şi culturale greu de imaginat. Mă rog, asta trebuia să fie o întrebare retorică, dar nu mi-am permis acest lux. Renumitul cantautor de șlagăre din buric și balade tânguitoare Florin Salam a fost audiat de Poliție, pe motiv că, vezi doamnă, ar fi agresat fizic și metafizic o curtezană. Așa de măguliți s-au simțit polițiștii melomani care l-au ascultat pe Salam, încât, în deschiderea recitalului, dacă-mi este permis eufemismul, l-au invitat pe un obscur infractor sentimental cu voce de aur din Ferentari, ca să respecte cutumele. După a 3-a piesă, unul dintre agenții de poliție l-a rugat pe Florin Salam să le povestească pe îndelete cum s-a întâmplat presupusa agresiune. La final, ca și spirit de glumă, cum se spune în lumea bună a manelelor de audiere, polițiștii i-au lipit artistului o bancnotă pe frunte, simbolic și alegoric, ca să le meargă și să le cânte bine tot anul. Din precauție deontologică, bancnota era falsă. Specimen, cum i se spune în limbajul de specialitate.

* Comunitatea iubitorilor de literatură pentru copii defavorizați este în extaz, deși cred că și eu exagerez! Prezent la un simpozion de algebră de clasa a 6-a, premierul Marcel Ciolacu a fost rugat politicos de către amfitrionii evenimentului să mute un singur băț de chibrit, pentru a rezolva ecuația, pe motiv că puterea exemplului poate face minuni. Emoționat, prim-ministrul Ciolacu s-a scuzat: "Vă rog să mă scuzați pentru ezitare, dar am plecat în grabă de acasă, și-am uitat bricheta acasă!".

* Guvernul anunță o nouă ispravă. După "Rabla pentru mașini" și "Rabla pentru electrocasnice", a venit rândul unui nou program îndrăzneț, şi anume "Rabla pentru sobe". Nu toată lumea se bucură. Scepticii au reacționat spontan: "Și credeți că asta ne încălzește cu ceva?! Să fim serioși!". La polul opus se situează entuziasmul și mărturia unui bătrân de 90 de ani din județul Buzău, care, la auzul veștii că va fi lansat programul "Rabla pentru sobe", a povestit că i s-a arătat chipul domnului Maricel într-un butuc de fag, adăugând: "Să-i dea Dumnezeu sănătate, iar mie viață lungă, ca să apuc și programul Racla pentru seniori!"

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1547 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:16

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Iulian
    Vineri, 19 Ianuarie 2024 05:16
    95.76.32.***
    Asta cu rablele a luat amploare de când Putin a lansat programul „Rubla pentru gaze”...bine, de atunci a mai lansat el niște drone și acum vrea să-și schimbe șemineul dar mai întîi are nevoie de pașaport moldovenesc, ca să intre prin DOS in programul cu sobele.
    1
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.