Cristi Borcea, actor în filmul de dragoste de după

Cristi Borcea, actor în filmul de dragoste de după
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* La editura "Cartea de pe noptiera de lângă testul de sarcină" a apărut romanul de dragoste liber consimțită "Demografia prost înțeleasă" a celebrului scriitor de maximă siguranță Cristi Borcea. Cu riscul de a fi ridicol, vă reamintesc că Borcea este una și aceeași persoană cu fostul acționar al clubului de fotbal Dinamo, actualmente actor de filme oarecum mute. Am spus "Cristi Borcea, actor"?! Da, ați citit bine! Spre rușinea mea, abia acum două zile am aflat că Borcea joacă într-un film. Pelicula se numește "Miami Bici 2", un film produs de Codin Maticiuc. Aparent, este un film de dragoste. În realitate, nu m-ar mira să aflu că doamnele și domnișoarele care au participat la casting l-au dat în judecată pe Cristi Borcea, pentru agresiune cinematografică, știut fiind că Borcea detestă cabotinii și prefăcătoria.

* Ieri, în timp ce citeam o știre despre starea de sănătate a fostului președinte Traian Băsescu, m-am trezit bătând în lemn, în masa de lemn de lângă mine, în timp ce invocam Providența: "Fetească Dumnezeu!".

* Într-o reclamă video, pe feisbuc, o domnișoară mă întreabă: "Te-ai săturat să murdărești aragazul, când gătești?"

Zelos și săritor, cum mă știu, îi răspund aici: "Doamne ferește, cum să mă satur eu de așa ceva?! Mai ales că, la mine, sațietatea vine mai târziu. Cu delay, cum spunem noi, la țară, când gătim ouă ochiuri, gen. Domnișoară dragă, sincer vorbind, în cazul ființei mele, sațietatea vine abia după ce murdăresc și frigiderul. Și nici atunci nu-i sigur că mă satur. Mai mult decât atât, aș vrea să-mi cumpăr și un detergent ca-n reclame, un detergent obișnuit. Mai precis, un detergent obișnuit și familiarizat cu murdărirea, care, așa cum spunea o altă reclamă, este bună. Săru' mâna dezinfectată și ingienizată la toată lumea și așa să ne ajute Mr. Muscolo Instalatorul!"

* Presa de scandal a titrat, acu' două zile: "La guvern s-a luat decizia: România începe războiul cu Pfizer!"

Știți ce făcea România, mai precis o parte a României, acum patru ani, la începutul lunii aprilie? Dansa. Medicii și asistentele de la un spital din Craiova au dansat pe muzică populară, în curtea spitalului, de bucurie c-au salvat un pacient cu coronavirus. În aceeași zi, unul dintre epigonii lui Dostoievski a publicat best-seller-ul "Covidiotul", al cărui erou moare la sfârșit. De râs sardonic și ironic.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1932 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:14

Mai multe din această categorie:

3 comentarii

  • postat de Iulian
    Duminică, 04 Februarie 2024 16:27
    95.76.32.***
    Să te fetească Dumnezeu cu un cabernet saugvinion blanc...sau roșu sau bac, apropos bacul poate fi folositor în cazul în care se strică relațiile cu cartierul Cantemir din Brăila și nu o să ne mai lase să vizităm podul,o să zică Tudose că s-a stricat.
    0
    1
  • postat de Iulian
    Sâmbătă, 03 Februarie 2024 01:49
    95.76.32.***
    Teoretic, trebuia să fiu mort de mull, totuși azi am văzut că pe mașini s-a lăsat o promoroacă.
    2
    1
  • postat de Iulian
    Sâmbătă, 03 Februarie 2024 01:38
    95.76.32.***
    Revin la George „nu cerceta aceste legi, că ești nebun de l-ențelegi”
    2
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.