Dr. Ciomu Lungma: "Jos labele de pe Roșia Montană!"

Dr. Ciomu Lungma: "Jos labele de pe Roșia Montană!"
Ciolacu, mâncând o roșie montană
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* De pe rețelele de socializare și alienare am aflat că "nu ne mai facem bine!"

În sprijinul acestei resemnări vine știrea că un medic-viceprimar din Ilfov a dorit să-și modifice ADN-ul în scop recreativ, însă a ajuns pe mâna cui nu trebuia. În loc să-i umble la ADN, niște așa-ziși experți în chirurgie elastică i-au modificat viceprimarului ANM-ul. Acum, bietul om este nevoit să le vorbească colegilor de serviciu în funcție de prognoza meteo.

* Se împlinesc 3 ani de când agențiile de presă au transmis o știre cu implicații geografice și ginecologice: "Doi alpiniști indieni au mințit că au cucerit Everestul, iar acum nu mai au voie nici măcar să se apropie de el." Sau, cum frumos și plastic a exclamat reputatul doctor Ciomu Lungma, alpinistul indian suferă de abstinență profesională.

* Președinta Ungariei, Katalin Novak, a demisionat sâmbătă, în urma protestelor publice față de grațierea pe care i-a acordat-o unui bărbat condamnat într-un dosar de pedofilie.

Mirat și oarecum indignat, Joe Biden a declarat: "Ce mică e... lumea! Mă așteptam ca Amanta Lear sa facă așa ceva, însă nicidecum că doamna Cătălina Minor va ajunge președinta Mexicului. Voi vorbi cu membrii Congresului american, în engleză, că poate deblocăm măcar 50 de miliarde de dolari canadieni pentru Cătălina Sonor, ajutor de consolare si reabilitare. Păcat că în momentul în care și-a prezentat demisia din funcția de premier al Egiptului, doamna Cornelia Minor și-a fracturat piramida nazală!"

* Premierul Marcel Ciolacu rupe tăcerea, ca să nu spun c-o face ferfeniță, vorbind despre cazul Roșia Montană: "Românii trebuie să știe adevărul. O societate e mai puternică atunci când cunoaște adevărul."

Din punct de vedere politic, declarația e apă de ploaie. Teologic vorbind, Marcel Ciolacu a spus lucrurilor pe nume. Păcat că presa i-a trunchiat declarația, care sună așa: "Se cunoaște că România e mai puternică de când se duce la sală, dar asta nu înseamnă că acest adevăr despre practicarea fitnesului o face mai liberă sau nu."

* Un traficant de droguri din București a fost jefuit de alți doi dealeri. Indignat de lipsa de scrupule și de etică a colegilor de breaslă, traficantul a sunat la poliție, pentru a cere ajutor.

Vorba domnului Iohannis, a fost nevoie să fie jefuit de oameni, ca să ne dăm seama că traficantul are telefon mobil cu minute nelimitate.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1517 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.