Maricel Ciolacu, mai catodic decât Papa, la Antena 3

Maricel Ciolacu, mai catodic decât Papa, la Antena 3
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Ziua de miercuri, 14 februarie, a fost o zi istorică. Sau, hai, dacă nu istorică, măcar interesantă și destul de haioasă. Este ziua în care presa serioasă a anunțat, cu nedisimulată mândrie multiculturală: "Marcel Ciolacu va fi primit de Papa Francisc."

Din punct de vedere politic, polisemantic și umoristic, s-a dat startul reconsiderării și relansării bancurilor cu bulă papală. Există și analiști politici care spun că vizita lui Marcel Ciolacu la Vatican este o consecință directă a faptului că premierul României nu mai este bine venit la Antena 3, acolo unde ar trebui să fie primit de către Varanul Pontif.

* Eurodeputatul PSD Mihai Tudose l-a miștocărit pe secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, singurul politician care, deși era cât pe ce să fie președinte de țară, a învățat singur să facă cafea și cacofonii adjuncte șefilor Alianței. Geoană a spus deunăzi că mai mulți lideri PSD, inclusiv Marcel Ciolacu, au mers la el să-i propună să candideze la președinție. Amintind că Mircea Geoană n-a câștigat alegerile nici atunci când conducea partidul, Tudose a declarat: "Nu știu cine și ce i-a propus. Dacă am discutat despre fotbal, nu înseamnă că i-am propus să cumpere Real Madrid."

Mă tem că taman asta a înțeles Mircică! Haiosul politician și-a cumpărat deja un tricou cu Vinicius Jr., bașca a învățat să spună, în spaniolă "Galacticii, dragostea mea" și "Hala Madrid, Hala Matache!"

* Fondul suveran norvegian a pierdut 92 de milioane de dolari, din cauza unei virgule. Nu mă miră câtuși de puțin și, din păcate, nu sunt singurul. Pe 14 februarie, mulți dintre îndrăgostiții norvegieni din țara noastră au tratat semnificația acestei zile cu aceeași frivolitate, exclamând, de față cu jumătatea lor: "14 februarie, e Ziua, Îndrăgostiților!"

* Presa de scandal cinematografic de la noi s-a entuziasmat pe seama prestației actriței de filme nu neapărat mute Anamaria Prodan: "Filmul cu Anamaria Prodan se află în fruntea box-office-ului românesc". Indignată, dar mai ales surprinsă, critica de specialitate din redacțiile de sport a reacționat imediat: "Box-office? Să nu ziceți că joacă și Alexa în filmu' ăsta?!"

* Galeria uneia dintre echipele de fotbal din Superligă a anunțat, ieri, că mărește cheltuielile pentru apărare la 2% din BIP.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1721 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.