Fetele de la Alpaca și lama de ras

Fetele de la Alpaca și lama de ras
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* În timp ce Mirel Ciolacu de la Buzău se dădea de ceasul vieții să ne explice cum îl vom apuca noi pe Dumnezeu de piciorul drept, dacă ea, Coaliția, va comasa alegerile, s-a petrecut o extorsiune a unui degajament. Nu e prima, da' nici ultima. Eforturile premierului au fost bruiate si zădărnicite de apariția în spațiul public a unui cântec de dragoste cu forța, lansat de o doamnă artistă pe numele ei de scenă de Erika. Prilej pentru melomanii cu drept de vot de a afla că Macarena n-a murit, ci doar s-a odihnit, în aceeași stațiune în care a fost filmat videoclipul la fel de celebrei "Lambada". Șlagărul artistei Erika trage un semnal de alarmă în legătură cu răul pe care-l provoacă misoginismul și mitocănia. Însă mai importante decât acest aspect sunt atitudinea şi reacția polițist-adjectivului-hazliu Godină. După ce a realizat o hermeneutică a piesei "Macarena", domnul Marian Godină a anunțat că alpaca sa va lansa un cântec motivațional, cu ajutorul căruia vrea sa înfiereze nerușinarea civică cu care fanii nedeclarați ai lui Nicușor Dan traversează strada pe alzebră. "Unde dai și unde capră!", a exclamat alpaca lui Godină, un animal de companie simpatic, care, când vine vorba de derapajele comportamentale din societate, nu face economie de indignare.

N-aș vrea să mă-ndrept către cine știe ce alt subiect derizoriu, fără să precizez că mesajul de bază pe care alpaca lui Godină vrea să-l transmită cu ajutorul cântecului său este că epigonii polițistului comediant pun stăpânire pe ministerul de resort. Din ce în ce mai mulți colegi de-ai lui Marian Godină, care îndrăgesc bancurile sociale și glumițele animale, devin victime ale confuziei. În loc să-și cumpere alpacă, mulți dintre ei își iau lamă. De unde și bănuiala înmulțirii gândurilor suicidare. Seamănă cumva cu situația în care Marcel vrea comasare, iar Ciucă fredonează ”Lambada” pe înțelesul tuturor, pe liste comune.

* Mai mulți angajați ai Primăriei Târgu Jiu s-au autosuspendat din funcție, ori și-au luat concediu, după ce primarul localității a anunțat că-i va verifica cu etilotestul.

În semn de solidaritate și prețuire pentru acești bravi consumatori, un angajat al unei podgorii din orașul Târgu Bujor din județul Galați a anunțat public că vrea să-i propună edilului ca cele două orașe să se înfrățească. Noua entitate alegorică și oenologică se va numi Târgu Bujiu.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1376 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:12

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.