Gaura din covrigul lui Ciolacu se mută la vilă

Gaura din covrigul lui Ciolacu se mută la vilă
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

* Suntem în acea perioadă a anului în care presa de scandal și lăcomie ne aduce previzibila știre că "înainte de Paște, carnea de miel va fi mai scumpă decât anul trecut". O publicație zeloasă merge si mai departe: "La ce să fiți atenți, când alegeți carnea de miel...?!

Știu deja, mulțumesc! În primul rând, mă uit să văd dacă, la coada la care mă așez, se află și Marcel Ciolacu. Ăsta ar fi în stare ca, de ăia 70 de lei din portofel, să cumpere 45 de miei, două tone de brânză topită și 37 de kilograme de ridichi de primăvară. Cu restul banilor, își ia cel puțin 5 fabrici de ciuperci neotrăvitoare bio. De ce ciuperci?! Pentru că Maricel este printre puținii buzoieni din Nagasachi care au înțeles că gaura de la covrig nu trebuie confundată cu gaura din stratul de ozon.

Ultima oară când Maricel Ciolacu a fost la piață, populist vorbind, a cumpărat Cocoșul zilnic. Potrivit legendei de partid, acest cocoș cântă pe două voci, în prima zi de Paște. Cântă de 3 ori, ca să le miroasă gura politicienilor a flori. În principiu, a trandafiri.

* Presa speculează că RA-APPS renovează o cogeamitea vila de protocol, cu modesta sumă de 7 milioane de euro, pregătind-o pentru cineva, persoană importantă, nu dăm nume, ci doar sugerăm că știe să schieze. Casă în care persoana s-ar retrage la bătrânețe. Mai precis, la bătrânețea bunicului unui șef de la RA-APPS.

7 milioane de euro?! WOW! Nu cred, neverosimil. Cu banii ăștia, Ciolacu și-ar mai lua două legături de urzici, că cică-s bogate în fier. Mai bogate chiar și decât cătușele, cum zic hazliii de la DNA, când au chef de caterincă! Să-mi iertați cinismul, dar presupusa investiție de 7 milioane de euro mi-a amintit de spusele doamnei Carmen. La Carmen Hara mă refer. Potrivit acesteia, numai oamenii slabi își pun capăt vilelor. Ceilalți și le renovează, conform protocolului, pentru că viața e prea scurtă, ca să ne permitem lucruri, glume și case ieftine.

* Slavă Domnului că mai apar și știri vesele! Un site de știri ne-a anunțat că două avioane erau să se ciocnească în aer. Din fericire, catastrofa a fost evitată. Brusc, m-a cuprins bucuria sentimentului vasluian al ființei. Ca atunci când o auzi pe domnișoara de la ȘtirileDeLaOraCinci"două avioane de hârtie din Huși s-au ciocnit artizanal și alegoric în aer. În aerul expirat."

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1514 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.