Iohannis pretinde că este el însuși din viitor

Iohannis pretinde că este el însuși din viitor
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Pe rețelele de socializare, alienare și renovare au apărut primele imagini cu ceea ce presa numește "Palatul Împăratului". Sau, cum îi spun egiptologii, palatul stil piramidă nazală al zeului soarelui apune de la Sibiu, RA. Mai precis, RA-APPS. Postarea de pe feisbuc are deja vreo 7 milioane de laicuri, care abia așteaptă să fie luate înapoi. Site-ul stiripesurse.ro zice că viitoarea reședință a președintelui a fost aleasă chiar de către Iohannis și soția sa, care ar fi stabilit inclusiv detaliile de amenajare interioară. Culmea ironiei și, de ce nu, a autoironiei, este că vila nu are aeroport și nici pârtie de schi. Cu puțin noroc, zice Nicușor Dan, la iarnă se poate rezolva, de la sine, un mic patinoar.

* Un bărbat din Reșița a povestit că a fost vizitat de trupele speciale, ziua în dimineața mare. Mascații i-au bătut la ușă, l-au pus pe burtă, i-au pus pistolul la cap și l-au amenințat în fața copilului său în vârstă de 4 ani, după care, când să aducă cele 4 tancuri și 18 drone, și-au dat seama c-au greșit adresa. Asta numesc eu "trupe de geniu": profesioniști de... bubuie!

* Joe Biden, cel mai bătrân președinte în exercițiu din istoria Statelor Unite, a efectuat controlul medical anual. Medicul lui Biden a spus despre Biden că este apt pentru a fi președinte. Dovadă ca, după declarații, Joe Biden a dat mâna cu calul pe care Caligula l-a făcut senator, apoi a plecat cu gândul de a ajunge pe insula Elba, convins că e promoție la Napoleon.

* În cadrul discursului de joi, Vladimir Putin a vorbit inclusiv despre creșterea speranței de viață a concetățenilor săi. Putin i-a îndemnat pe ruși să renunțe la băutură și să se apuce de schiat.

Până să-și dea seama că l-a luat la mișto pe Iohannis, declarația liderului de la Kremlin a ajuns la urechile președintelui României. Neștiind cum să reacționeze din punct de vedere diplomatic, Iohannis a început să le povestească apropiaților despre cât de haios este zugravul care îi va lucra la renovarea Palatul Împăratului: "E simpatic! Zice că el sunt eu din viitor, doar pentru că vopsește cu Oscar. A jucat și în reclame."

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1730 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.