Șoc! John Cena se trage din Adam și Eva Longoria

Șoc! John Cena se trage din Adam și Eva Longoria
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* În sfârșit! A fost încheiată afacerea anului, anunță presa serioasă cu apucături exotice: "la Constanța, apare un mini Dubai."

Cum adică "mini Dubai"?! Adică, aproape ca în Dubai, prețul alcoolului va fi atât de mare, încât turiștii vor trăi cu impresia că, în mini Dubaiul românesc, comercializarea băuturilor alcoolice este interzisă.

* La Gala Oscar, luptătorul și actorul John Cena a apărut pe scenă în pielea goală. Întrebat de către reporterii unui tabloid britanic de ce a venit așa, John Cena a declarat că a fost chemat să prezinte Premiul Oscar pentru costume, mai precis pentru costumul lui Adam Sandler.

* Acțiunile Gabriel Resources s-au prăbușit la 5 cenți. Compania spune că nu are bani să plătească despăgubiri României.

Nu-i bai. Știu eu doi cetățeni milostivi din București, persoane săritoare, care i-ar putea întinde o mână firmei Gabriel Resources. Măcar cât să i-o adulmece leul din dotare, astfel încât, dacă Gabi nu va returna banii, să poată fi recunoscut mai ușor, după miros. Dacă nici frații Cămătaru nu sunt oameni de comitet, cu care să se poată lucra civilizat, înseamnă că lumea a luat-o razna.

* Un elev de 17 ani din Lupeni, județul Hunedoara, a fost prins cu un pistol cu gaz ascuns în bancă, sub cărți. Elevul le-a spus polițiștilor că avea arma la el pentru a o duce, după cursuri, unei persoane, pentru lucrări de întreținere.

Șocat, unul dintre oamenii legii a sesizat Inspectoratul Școlar Hunedoara. Este singurul elev din județ care folosește în vorbire cuvântul "întreținere", în loc de "mentenanță", fapt pentru care, spune polițistul siderat, elevul ar trebui să primească bursă de merit. Desigur, cu condiția ca bursa să nu-i atragă atenția lui Ciolacu, pentru că nimeni nu are chef de încă un caz Roșia Montană.

* Doi bărbați au fost prinși de către polițiști în timp ce furau bucăți dintr-o șină de tramvai din București.

La vederea polițiștilor, unul dintre cei doi istorici literari s-a scuzat politicos, dând vina pe Ana Karenina: "Mă întrebați ce facem noi aicea!? Presupun că întrebarea e retorică. Este evident că, după cum se poate observa cu ochiul liber, încercăm să schimbăm cursul istoric, să salvăm ceea ce mai poate fi salvat. Bănuiesc că știți şi-ați auzit de Ana Carenina, care și-a încheiat conturile cu viața, într-un mod nu tocmai ortodox, apelând la șina de cale ferată."

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1462 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.