Salam a fost reținut pentru 24 de hore

Salam a fost reținut pentru 24 de hore
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

*Am comis-o din nou! Ieri, mi-am băut cafeaua în funcție de zodie. Nu asta mi-a fost intenția, însă m-a zăpăcit vestea că Florin Salam a fost reținut de către criticii de specialitate din MAI. Din snobism cultural și economic, unul dintre polițiști s-a lăudat că l-au reținut pe Salam, prin PNRR, pentru că, în loc să cânte la niște evenimente, a rămas acasă, pentru a nu-și compromite amprenta de cabron, cum zic maneliștii din Sinaloa.

Iaca, de asta nu-i bine să-ți savurezi cafelutza în funcție de zodie: există riscul să percepi realitatea distorsionat, cam cum era confundat, înainte, zațul cu cafeaua solubilă și frigiderul cu filmul "Fram, ursul bipolar".

Ceea ce mă miră este faptul că Marcel Ciolacu n-a speculat politic reținerea domnului Salam. Pe vremuri, Ciolacu se ducea la shopping electoral cu o sută de lei și, după ce făcea cumpărături pentru tot cartierul, îi rămâneau bani și pentru salam.

Cântărețul de manele cu nume omonim a fost umflat de către organele abilitate din cauză că, deși a luat bani pentru evenimente, nu s-a prezentat. Așa ceva nu i s-a întâmplat nici măcar Madonnei. Artista a venit la București, a urcat pe scenă și, în timp ce se prezenta ca fiind noua Roledană Groza, îi saluta pe fanii bulgari din Budapesta, ca și cum s-ar fi aflat la Sofia, capitala Serbiei, la Olimpiada de Geografie de clasa a 6-a. De multe ori, publicul meloman a confundat-o cu Smiley. Unii ar putea înțelege de aici că, în realitate, nu este vorba despre faptul că Madonna nu știe cine este Marcel Ciolacu, ci că premierul ar avea, Doamne ferește, un început de ubicuitate, afecțiune din pricina căreia, deși este în București, se află unde vrea el. Cam cum pățește Smiley, când cântă: lasă impresia că este dansator de elită.

* Ce-am înțeles, ieri, de la supermarketul din cartier?! Că pentru a cumpăra ulei în limba română, nu trebuie s-o conving pe doamna de la casă c-am luat Bacalaureatul, ci doar să-i vorbesc în limba de untdelemn, ca să fiu sigur că-mi zâmbește cu subînțeles.

* Un tânăr în vârstă de 17 de ani a fost arestat, după ce a atacat un bărbat cu maceta, în Brașov, pentru a-i fura mașina.

Ocazie cu care mafia pădurilor din zonă și-a dat din nou în petic liric:

- Macete legeni, codrule?

- ...???

- Ho, stai, mă, ce te indignezi așa?! Întreb, nu dau cu presupusul."

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1966 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.