Lupul de pe Wall Street și Scufița ciumei roșii

Lupul de pe Wall Street și Scufița ciumei roșii
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Este perioada aceea din an în care ar trebui să apară tradiționala știre conform căreia Finlandia... scuzați, domnu' Băse, era un spirit de glumă nereușită! Așadar, mâine-poimâine, ar trebui să apară știrea că Finlanda este cea mai fericită țară din lume, pentru al șaselea an consecutiv.

Nu, nu căutați vestea la pagina 5, că aia nu e veste, ci pricină de desfrâu. Și nici la pagina 6, că acolo e despre nenumărații depresivi din țara cu capitala la Helsinki. Sau Helsinski, cum frumos îi spun iubitorii sporturilor de iarnă fericiți din Sibiu.

* Renumitul pugilist de renume mondial Myke Tyson va boxa, în această vară, la 58 de ani, împotriva unui cetățean cu mănuși de boxer, care a strâns în buchețelul vieții 27 de anișori. Precizez faptul că ăsta micu' e vedetă pe YouTube. Pentru cine are urechi de auzit și de mușcat, ar adăuga Tyson. Ceva îmi spune că printre sponsorii evenimentului se va afla și celebra firmă de compătimit Zewa.

* Ieri-dimineață au fost date publicității primele rezultate parțiale ale alegerilor din Rusia. Concluzia parțială?! Urnele au fost închise, nu înainte de a fi reținute de către organele legii.

* Marcel Ciolacu pare a fi ceea ce nimeni n-ar fi îndrăznit nici măcar să bănuiască sau să viseze: cinefil de ziua a 7-a.

Invitat la Digi24, Ciolacu a declarat: "După câștigarea procesului Roșia Montană, eu am devenit un fel de Lupul de pe Wall Street." În replică, una dintre admiratoarele sale a spus pe o îndrăgită rețea de socializare și îmbigubare curtenitoare: "Dacă Maricel este Lupul de pe Wall Street, înseamnă că eu sunt Capra cu 3 iezi de la Pagina 5, și am inventat focul, ca să nu mai fie nevoit bietul lup să facă asta, pentru că păcat de tinerețea lui."

* Paznicul Primăriei Prunișor din județul Mehedinți a fost bătut de către primarul localității, pe motiv că nu votează cu el la alegerile locale din 9 iunie.

Din respect pentru onomastica fructiferă de alambic a localității (Prunișor), primarul era într-o firească și previzibilă stare de mănguță. Ocazie cu care și-a lansat și sloganul de campanie: "Dacă voi nu mă vreți, eu vă bat."

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1567 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:09

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.