Șoșoacă și noul George Dabăl iu Duș

Șoșoacă și noul George Dabăl iu Duș
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Stimată Cititorime, dragi consumatori și voyeuriști de centru-dreapta, lucrurile se precipită! Poate că această frază de început nu ne spune nimic, însă ne ajută să tragem aer în piept, pentru ceea ce va să vie. Și vă asigur că nu ne va fi ușor.

Diana Șoșoacă s-a plâns că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcția de senator, vor da filmări intime."

Dincolo de perspectiva anatomică și inițiativa indecentă a unor oameni care se joacă pervers cu nervii bietelor noastre ființe, aș vrea să remarc că există bucureșteni care chiar au apă caldă. Mai mult decât atât, unii dintre ei, printre care se află și doamna Șoșoacă, vorbesc ostentativ despre prezența apei calde în locuința lor, aproape fără pic de rușine. Ca să fii filmat la duș, în timp ce faci duș, e de presupus că, pe lângă dușul propriu-zis, ar trebui să ai apă caldă. E un suprarealism pe care Nicușor Dan ar fi în stare să ni-l explice, dar mai ales să ni-l demonstreze prin metoda reducerii la absurd, doar pentru a-i asigura pe bucureșteni că nu de pomană candidează la Primăria Generală a Capitalei.

Întrebată de un reporter fără simțul măsurii jurnalistice de ce face duș, Diana Șoșoacă s-a prefăcut că nu observă capcana care i-a fost întinsă, preferând un clișeu: "Pentru că pot!". Inevitabil, se naște o altă întrebare stânjenitoare: "Cine ar vrea s-o filmeze pe doamna Soșoacă la duș?!" În niciun caz urmașii lui Jacques-Yves Cousteau sau vecinii acestora. Cel mai probabil este vorba de un amator de senzații mari și tari, nu musai în această ordine, sau de un biped lipsit de inhibiții morale. Oricum, dacă-mi permiteți o platitudine de apă dulce, chestiunea asta cu Șoșoacă și filmarea în intimitate e cu duș-întors. Sau, cum frumos spun videociatistele cu frică de Dumnezeu, multe ne sunt îngăduite și facilitate de internet, însă nu toate ne sunt de folos.

* Înainte de începerea primului meci al Simonei Halep, de la revenirea în circuitul WTA, pe burtiera postului Digisport 1 era scris: "Simona Halep revine pe teren, după 19 luni."

Acum am înțeles la ce se refereau comentatorii de tenis, când spuneau "pauză de vestiar".

* Ieri a fost echinocțiul de primăvară. Când, vorba șmenarilor din politică, ziua este legală cu noaptea. E ceea ce Marcel Ciolacu numește "primăvara cosmică a prețurilor astronomice plafonate."

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1934 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:09

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.