Iohannis a petrecut la ora de vară. L-a dat de golf crosa

Iohannis a petrecut la ora de vară. L-a dat de golf crosa
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

 

* Culmea coincidenței! Prima zi a acestei săptămâni a căzut pe 1 aprilie! Adică ziua în care drept-cântăcioșii de osanale și simpatizanții PCR (Partidul Comasat Român) o sărbătoresc pe ocrotitoarea coaliției aflate la putere, Păcăleala Pugaciova.

* Din cauza emoțiilor pricinuite de trecerea la ora de vară, m-a luat somnul. Așa încât era cât pe ce să intru în Shenzhen, pe cale onirică și aeriană. Noroc că m-a tras de mânecă un vameș chinez, care mi-a amintit că China nu se află în Europa. Ne-am hlizit amândoi, dar mai ales el, pentru că eu am fost nevoit să mă întorc din lumea viselor.

Neștiind cum să se bucure de intrarea României în Spațiul Schengen din punct de vedere aerian și maritim, Volodimir Zelenski și-a mai mărit un pic averea, după care a sunat-o pe Andreea Marin, ca să-i împărtășească și ei surpriza.

Zelenski nu e singurul președinte pe care trecerea la ora șenghenului de vară l-a bulversat. Un exemplu destul de viu și nevătămat este Klaus Iohannis. Atât de bucuros era Iohannis, în uichend, încât a luat-o pe Carmen de mânuță, crosa de golf în cealaltă mânuță, și au plecat la Pianul de Jos, unde au jucat golf. Semn că inclusiv cei doi ne doresc bilele.

Locuitorii din zona Vrancea nu se dezmint nici anul acesta! În uichend, când ceilalți români au trecut la ora de vară, vrâncenii au trecut prin clipe de coșmar tectonic. Pentru ei, ora 3 a devenit ora 4 grade pe scara Richter.

* Se cunoaște c-a venit primăvara. Cerul e din ce în ce mai senil, așa încât sunt condiții ideale de zbor. Dacă nu mă credeți, întrebați-i pe cei care pilotează Air Force One!

Casa Albă i-a rugat pe jurnaliștii care îl însoțesc pe Joe Biden să nu mai fure din avionul prezidențial Air Force One. Și asta după ce, din compartimentul presei, au dispărut mai multe obiecte, precum farfurii, pahare și fețe de pernă. Vestea a ajuns și la urechile lui Biden, care a declarat: "Am auzit că ziariștii au luat câteva farfurii zburătoare, cu care vor să intre și ei în Schengen, terestru și extraterestru."

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

Citit 1329 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:08

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro