Iepur si muove - Paștele Cailor de ciocolată

Iepur si muove - Paștele Cailor de ciocolată
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Dacă ar exista un ANPC care are grijă de sănătatea consumatorilor de zile ale săptămânii, ziua de azi ar fi declarată "Ziua celor 3 ceasuri contrafăcute". Ce-mi veni cu dadaismul ăsta?! Mi-am amintit spusele unui institut de cercetare a calității vieții de apoi, consemnate de presa pedantă: "Datele de expirare ale alimentelor sunt relative."

Nu întâmplător, canibalii haioși obișnuiesc să exclame: "Îl vezi pe bipedul ăla? Azi-dimineață, îl alintam Micutzul Dejun. M-am înșelat. Ia uite la el ce glumeț și fâșneț e!".

* Ca-n fiecare an, în Postul Paștelui, nutriționiștii și epigonii lor semianalfabeți pun monopol pe semnificațiile și hermeneutica acestei perioade. Inevitabil, se nasc sacrilegiile și blasfemiile făcute pe cuptor cu lemne, ca la mama Omida acasă. Ca să-i sensibilizeze și să-i smerească pe drept-privitorii săi bigoți cu ascendentul în berbec la proțap ispășitor, realitatea.net i-a pus în temă cu obsesiile culinare ale nutriționiștilor din redacție: "Dieta lui Iisus Hristos - Ce alimente consuma, conform mărturiilor din Biblie."

Experții tautologici de la Realitatea au și trăit în acele vremuri. Sunt cei care îl așteaptă pe reporterul-nutriționist cu sufletul și șenvișu' la gură, pentru tradiționalele mărturii ale vecinilor de scară:

- Ce părere aveți de dieta Domnului care a fost văzut și în grădina lui Ghiță Mani de la România TV?

- Nu ne așteptam la așa ceva...

- La ce nu vă așteptați?

- Erea genul de profet care noi credeam că el mănâncă altceva, dar ați văzut și dvs. ce a făcut, că nu-i chiar cum s-a zis la ProTV. Păcat, pentru că era băiat bun, dădea pilde și bună ziua la oameni și la apostoli. Am auzit de la doamna Alexandrescu care o urmărim în fiecare seară pe dânsa că domnul profet l-a vindecat pe Piedone de colesterol. Iar la cei răi le-a zis că, dacă nu termină cu răutăcismele păcătoase, ajung în locul acela cu verdețuri puține și cu întristare, unde are să ardă caloriile, dar degeaba, pentru că are să fie prea târziu."

Epigonii fizicianului Prescură de la Romania TV spun că, cu ocazia urcușului izbăvitor pe planul înclinat al Golgotei, un gură-cască a exclamat: "Iepur si muove".

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

Citit 1404 ori Ultima modificare Marți, 16 Aprilie 2024 01:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.