La vita e bella

La vita e bella
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Furat de peisajul fascinant al evenimentelor cotidiene lipsite de importanță, aproape c-am uitat că ieri a fost Ziua Planetei Pământ. Nu mă întrebați câți ani a împlinit, că nu știu, bașca n-am fost invitat. Ca să nu mai amintesc că nu stăpânesc metoda izotopului de cabron-14, cum spun specialiștii în geodezie din Sinaloa. Între noi fie vorba, există oameni mult mai pricepuți la așa ceva. Sunt cei cunoscuți sub numele de experți și activiști ecologistici. Greta Thunberg este unul dintre ei. Ea este eminența cenuștie a școlii suedeze de salvare a Pământului, care, șocată de pericolul reprezentat de vaci și de flatulența acestora, i s-a adresat unei vite, în gura mare: "Cow dare you?!"

Asociația Cioclilor din Galați a petrecut Ziua Pământului în familie. Mă rog, de față cu familia îndurerată, am vrut să spun. Cioclii au sărbătorit prin muncă, așa cum se spune. Cu această ocazie festivă, cioclii din Galați și-au reafirmat și popularizat crezul: "Avem Pământ... să ne punem și-n cap!"

* O aeronavă TAROM va purta numele Nadiei Comăneci, după ce marea campioană a acceptat propunerea venită din partea companiei. Ca să nu le înșele așteptările onomastice ale fanilor aviatici ai Nadiei, TAROM a hotărât ca aeronava ce-i poartă numele fostei gimnaste să rămână la sol.

* Încă se mai simt reverberațiile celei mai recente rătăciri ale celui mai puternic om al planetei, așa cum este alintat și ironizat președintele Statelor Unite ale Americii. Joe Biden a povestit, săptămâna trecută, o istorie a familiei. Biden a spus că unchiul său a fost devorat de canibali, în Noua Guinee, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. De fapt, documentele istorice arată că acel unchi a murit în urma prăbușirii avionului său în mare. Cu toate acestea, nu declinul cognitiv al lui Biden este cea mai mare problemă, ci faptul că Guinness Book ezită să-i omologheze recordul. Joe Biden este printre puținii președinți de stat care are darul de a influența vremea și clima. De câte ori apare, soarele răsare, iar cerul devine senil, în mai puțin de 3 secunde.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

Citit 1412 ori Ultima modificare Luni, 22 Aprilie 2024 13:13

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro