Mai e puţin, mai e un pic, până la marele nimic

Mai e puţin, mai e un pic, până la marele nimic
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Guvernul austriac a introdus o nouă politică potrivit căreia șoferilor li se pot confisca mașinile dacă sunt prinși conducând cu viteză excesivă, 80-90 km/h peste limita admisă, iar până acum au rămas fără vehicule 70 de persoane. Mă gândesc ce pustii vor fi şoselele româneşti, dacă s-ar adopta şi la noi o astfel de soluţie. Dar nu se va întâmpla aşa ceva, pentru că prima măsură a guvernului atunci când creşte salariul minim este să rerereîngheţe punctul de amendă, ca nu cumva să fie afectaţi cei care încalcă legea. Corb la corb...

* Vasile Bănescu a renunțat, din motive personale, la funcția de coordonator al Biroului de Presă al Patriarhiei Române. Dacă respectivele motive personale au sau nu legătură cu disputele din ce în ce mai dure cu Teodosie rămâne de văzut. Problema majoră e însă că fără discursurile lui Bănescu n-o să mai avem de unde învăţa cuvinte noi şi va trebui să punem mâna pe DEx.

* Protecția Consumatorilor a amendat administraţia Aeroportului Otopeni, din cauza temperaturilor ambientale peste limita normală, între 24 şi 31 grade Celsius, în zonele terminalelor Plecări și Sosiri. Banii s-au plătit, dar trebuie recuperaţi de undeva, evident, aşa că nici nu vreau să mă gândesc câte va costa în aeroport sendvişul ăla de 10 euro sau sticluţa de apă de 5 euro, preţuri care erau deja de 2-3 ori mai mari decât oriunde în Europa.

* Deciziile de recalculare a pensiilor vor ajunge la beneficiari, prin intermediul Poștei Române, în luna august. Deşi guvernanţii s-au tot lăudat că 3 din cei 5 milioane de pensionari vor lua bani mai mulţi din septembrie, tare mi-e că de promisele majorări vor beneficia mult mai puţini oameni, iar o bună parte din pensii vor scădea, chiar dacă acest lucru nu se va simţi efectiv în prima fază, pensiile în plată urmând să nu se micşoreze.

* Deşi nu sunt chiar cel mai credul utilizator de internet, m-am repezit ieri să dau click pe titlul "Cât plăteşte Instagram pentru 1.000 de vizualizări", pentru că am şi eu câteva poze pe-acolo, la care, evident, nu se uită nimeni. Oamenii au fost fair-play şi au postat răspunsul încă din primul paragraf, deşi puteau să mă mai plimbe un pic prin câteva pagini asociate: "Din păcate, nimic!". Da' sunt convins că nimicul din concediul de anul ăsta şi cu nimicul din concediul viitor se vor aduna şi în câţiva ani mă voi umple de un nimic mult mai mare!

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 903 ori Ultima modificare Luni, 08 Iulie 2024 18:04

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro